Fotbal international Messi a fost făcut "pitic posedat, cu faţă de demon" de un adversar. "A fost cu pumnul la un centimetru de faţa mea"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Inter Miami a pierdut în prima manşă a Ligii Campionilor CONCACAF, scor 1-2, cu Monterrey, iar la final Messi a avut o reacţie nervoasă la adresa antrenorului secund al celor de la Monterrey. 



Inter Miami a fost învinsă, scor 1-2, în Liga Campionilor CONCACAF, iar Messi ar fi fost aproape să îl lovească pe antrenorul secund al mexicanilor, Nico Sanchez. În vârstă de 38 de ani, antrenorul spune că Messi, care nu a fost nici pe banca de rezerve din cauza unei accidentări, s-a apropiat cu pumnii de faţa sa. 

"Când l-am văzut venind spre mine, părea un pitic posedat, având o față de demon! Când a văzut că nu-l bag în seamă și nici nu îl privesc, s-a supărat mai tare! Avea chef de bătaie. Dar nu cred că a vrut să mă lovească, pentru că ar fi fost o greșeală. M-a avut la un centimetru distanță. Și-a pus pumnul lângă fața mea.

Cred că a căutat mai mult reacția mea decât să mă atingă. N-a existat nicio altercație fizică, ci doar discuții aprinse", a spus Nico Sanchez după meci.

De asemenea, acesta spune că altercaţia a fost filmată, însă cei de la Inter Miami au şters videoclipurile, "pentru că nu îl puneau într-o lumină bună". 

Messi l-a convins pe Lionel Scaloni să rămână selecţionerul Argentinei 

Lionel Scaloni a dezvăluit că discuţiile cu jucătorii importanţi, inclusiv cu Lionel Messi, i-au reaprins entuziasmul de a rămâne antrenorul echipei naţionale de fotbal a Argentinei după un an pe care l-a descris drept dificil, scrie Xinhua.

În noiembrie, Scaloni a dezvăluit că se gândeşte să renunţe la postul de selecţioner al campioanei mondiale, după victoria selecţionatei Albiceleste în faţa Braziliei (1-0), într-un meci din preliminariile CM 2026, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

"Am vorbit cu Leo (Messi) şi cu alţi jucători", a spus Scaloni. "Cu el, pentru că este căpitanul, pentru ceea ce reprezintă. Am vorbit şi cu alţi jucători, cu Angel Di Maria, cu Lautaro (Martinez), (Nicolas) Otamendi, Rodrigo De Paul. Sunt oameni în care am foarte multă încredere, pe care îi iubesc foarte mult. Au fost cu noi din prima zi. Trebuia să vorbesc cu ei şi să-mi împărtăşesc gândurile", a mărturisit Scaloni.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?