Fotbal international Messi şi Ronaldo, ultimul dans. Meci amical între Inter Miami şi Al Nassr, anunţat pentru 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Messi şi Ronaldo se vor mai înfrunta o dată, pe finalul carierelor. Inter Miami, clubul superstarului argentinian Lionel Messi, a confirmat disputarea unui meci amical, pe 1 februarie în Arabia Saudită, împotriva formaţiei Al-Nassr, la care evoluează portughezul Cristiano Ronaldo, informează AFP.

Noul duel, poate ultimul, între cele două legende ale fotbalului era anunţat deja, dar nu şi data acestuia, fixată acum pentru 1 februarie, la Riad.


SURSA: AGERPRES

Pe 29 ianuarie, Inter Miami va juca împotriva unei alte echipe saudite, Al-Hial, cele două meciuri amicale ale americanilor urmând să se deruleze în cadrul Riyadh Season Cup.

Al-Hilal este clubul brazilianului Neymar, fost coechipier cu Messi la FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, însă atacantul paulista nu va juca aproape sigur în amicalul de anul viitor, după o operaţie efectuată în luna noiembrie, în urma unei rupturi de ligamente încrucişate la genunchi.

Lionel Messi (36 de ani), octuplu câştigător al Balonului de Aur, şi Cristiano Ronaldo (38 de ani), care a cucerit la rândul său de cinci ori prestigiosul trofeu acordat celui mai bun fotbalist al planetei, s-au înfruntat direct de 37 de ori pe parcursul carierelor lor, 30 dintre dueluri având loc în El Clasico spaniol, în perioada în care argentinianul juca la FC Barcelona, iar portughezul la Real Madrid, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel