Superliga Romaniei Mihai Pintilii nu va sta pe banca FCSB nici la meciul cu Rapid, nici la primele meciuri din playoff

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Pintilii şi-a aflat suspendarea după eliminarea de la meciul cu FC Voluntari. 



Mihai Pintilii, care are funcţia de delegat la FCSB, a primit cartonaşul roşu în meciul câştigat de roş-albaştri cu FC Voluntari, scor 2-1. În momentul în care Sebastian Colţescu a venit la marginea terenului să discute cu Elias Charalambous, a venit şi Mihai Pintilii. Centralul i-a cerut acestuia să meargă pe bancă, dar Pintilii a protestat. Astfel, Sebastian Colţescu i-a arătat direct cartonaşul roşu lui Mihai Pintilii şi i-a făcut semn să plece de pe bancă. 

Numai că Mihai Pintilii nu a mers la vestiare, ci a urmărit restul meciului din faţa tunelului de la vestiare. Acest lucru a fost observat de Sebastian Colţescu.  "Ce faci acolo? Urli la mine? Ce cauți în teren?", i-a strigat Colţescu. 

Iniţial, Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru două etape pe Pintlii, însă acum a revenit asupra deciziei şi l-a suspendat pentru o lună. 

”FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei”, postase, inițiat, Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Astfel, Mihai Pintilii nu va mai avea voie să stea pe banca celor de la FCSB până pe data de 1 aprilie. 

"În acte sunt delegat. Până îmi iau licenţele, sunt delegatul echipei, aşa îmi fac treaba. Când sunt antrenamentele, mă implic şi eu alături de Elias, de Lucian Filip, de Alin Stoica, Marius Popa şi Thomas Neubert. Suntem un staff foarte unit, pot să zic, şi chiar avem fiecare felia lui", a declarat Mihai Pintilii la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?