Superliga Romaniei Mihai Rotaru, supărat după barajul cu U Cluj. "Munca noastră a fost în bocancul lui Nistor"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Universitatea Craiova a câştigat barajul de Conference League cu Universitatea Cluj, la loviturile de departajare, scor 5-4, după ce în aproape 130 de minute, cu tot cu prelungiri, scorul a fost 1-1. 



Mihai Rotaru, finanţatorul oltenilor, a declarat la final că meciul, în sine, nu trebuia să aibă loc şi că este o anomalie ca echipa de pe locul 3 să joace contra echipei de pe locul 10 pentru un loc în cupele europene. 

”Dacă ai muncit un sezon întreg și termini pe podium nu poți să dai un baraj cu echipa de pe locul 10. Cu tot respectul, pot fi accidentări, poate tu te-ai bătut la titlu până în ultima etapă, poate te-ai bătut la cupă. Vii și dai un meci de baraj care este împotriva spiritului competiției. Ce întâmplă e împotriva naturii.

Este o anomalie. Joci tot sezonul, după care încă 10 meciuri. Nu poți să joci într-un singur meci toată munca ta de un sezon cu locul 10. Au investit 7 milioane de euro, au avut buget și tu vii cu 12 milioane de euro. E un singur meci, se poate întâmpla orice. Aceasta a fost a 31-a etapă.

Să nu uităm să ne bucurăm de fotbal. Chiar dacă nu am avut un meci consistent, nu a fost o diferență clară, victoria a fost dulce. A creat unitate între suporteri, jucători și toți din jurul Universității Craiova.

În minutul 119 nu mai gândești. Îți e teamă și de umbra ta. Am mai avut o experiență în play-off-ul grupelor europene cu Beer Sheva, când în minutul 104 am condus cu 1-0, eram calificați, iar în minutul 105 am fost egalați.

Dacă mai erau 2-3 penalty-uri cred că eram mulți pe la urgențe prin Craiova. Au fost emoții normale. Munca noastră de 30 de etape a fost în bocancul lui Nistor, din păcate”, a spus Mihai Rotaru la Fanatik. 

Dan Nistor şi-a criticat colegii după meci 

Dan Nistor, omul care a ratat la loviturile de departajare pentru Universitatea Cluj, şi-a criticat colegii după fluierul final. 

”Numai în pielea mea să nu fii. Cred că trebuia să câștigăm, am avut foarte multe ocazii, dar n-am reușit să marcăm, am ratat foarte ușor.

Am egalat pe final din acel penalty, am ajuns la penalty-uri și nu am putut să marchez penalty-ul decisiv. E vina mea, îmi asum, îmi cer mii de scuze colegilor, suporterilor, antrenorilor, tuturor clujenilor. Nu trebuia să pierdem acest meci, meritam să câștigăm. 

Când stai în cinci-șase inși e greu să ajungi unde vrei să ajungi. Am văzut că s-a speculat că avem salarii de 16.000, de 18.000. Total aberații. Dacă nu iese nimeni, vorbesc eu. Sunt aberații, le arăt contractul dacă vor. Asta e la fotbal, trebuie jucători cu valoare", a declarat Dan Nistor la flash interviu. 

Echipele româneşti calificate în preliminariile cupelor europene sunt FCSB (Liga Campionilor), Corvinul Hunedoara (Europa League), CFR Cluj şi Universitatea Craiova (Conference League). 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?