Fotbal Mihai Stoica, aluzii la Sebastian Colțescu. Ce spune acesta despre arbitru în contextul stenogramelor Niculae-Bocciu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoica a făcut o serie de declarații în care a menționat câteva momente controversate din cadrul meciurilor FCSB, în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colțescu, numele căruia se regăsește în stenogramele lui Daniel Niculae cu Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”.



În cadrul unei stenograme apărute în contextul descinderilor mascaților acasă la președintele giuleștenilor, Daniel Niculae, și la alți lideri de galerie din România, printre care și Liviu Ungurean, cunoscut drept „Bocciu”, numele arbitrului Sebastian Colțescu a fost adus în discuție, înaintea derby-ului dintre Rapid și FCSB, scor 4-0, în ceea ce privește organizarea unui show pirotehnic.

Mihai Stoica îl acuză indirect pe arbitru: „Colțescu ne-a scos mingea din poartă!”

După ce numele lui Sebastian Colțescu a apărut în discuția dintre Daniel Niculae și „Bocciu”, șeful galeriei rapidiste, Mihai Stoica a făcut o serie de aluzii privind modul în care centralul a arbitrat anumite partide ale FCSB din Superligă. El și-a adus aminte de fazele controversate din meciurile liderului clasamentului actual.

MM Stoica a menționat două evenimente, precum golul marcat de Paul Iacob în victoria Rapidului din sezonul regulat la Superligii contra FCSB, încheiat cu scorul de 3-1 pe Arena Națională, dar și momentul în care Sebastian Colțescu a anulat golul marcat de Florinel Coman în meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, din Gruia.

„A făcut-o campionatul ăsta [a dezavantajat FCSB]. Golul lui Iacob e marcat după ce-și face loc, îl împinge pe Ngezana. Ce să facem? Colțescu ne-a scos mingea din poartă! Că i-a zis Găman, nu i-a zis Găman, nu mă interesează! Am eu vreo vină?! Să fie sănătos! Pentru penalty-ul ăla trebuie să plătim la fiecare meci?!”, s-a declarat contrariat, Mihai Stoica.

De asemenea, el a mai spus că deciziile greșite ale arbitrului au determinat rezultate diferite de ceea ce se putea întâmpla, în condițiile unui joc „arbitrat corect”: „Prefer să nu mai fi fost penalty-ul ăla, uite ce pățim din cauza lui. Facem egal la Constanța, dar băteam CFR-ul. E puțin mai important, zic eu! (...) N-am eu vreo vină că a greșit Colțescu și a dat penalty acolo!”, a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?