Superliga Romaniei Mihai Stoica, declaraţie tare despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. "Oltean bleg nu am văzut"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Ştefănescu este foarte aproape să semneze cu FCSB. Gigi Becali, finanţatorul echipei, a confirmat că atacantul lui Sepsi va face vizita medicală la echipa campioană. "Mâine face vizita medicală. Am terminat actele. Mâine dimineață vine la vizita medicală. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: 'Toată lumea știe că ai spus la nervi'.

Poți să spui la nervi că nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Mihai Stoica, declaraţie tare despre Marius Ştefănescu. "Oltean bleg nu am văzut" 

"Dacă se ajunge ca el să semneze, o să mă ocup foarte îndeaproape. Am vorbit cu el cum vorbeşti cu fotbaliştii altor echipe. Ne-am întâlnit o dată în aeroport, când plecam în vacanţă. Era cu Păun şi cu Aganovic, dar cum Aganovic vorbeşte mult, e greu să îl auzi pe Ştefănescu. De personalitatea lui, pot să zic că e oltean, şi e suficient. Nu vreau să fac vreo gafă, dar oltean bleg nu am întâlnit. Eu am întâlnit doar olteni hotărâţi. Unii mai deştepţi, alţii mai puţin, dar toţi hotărâţi. Unii convinşi de valoarea lor, alţii convinşi că au valoare deşi nu aveau", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Laszlo Dioszegi spunea că nu îl dă pe Marius Ştefănescu la FCSB 

"Dacă vine o ofertă concretă... nu ne-am gândit la o sumă exactă. Am vorbit cu un agent care lucrează în străinătate, care a zis că în campionatul Germania - în Bundesliga...în Bundesliga 2!

Hai să nu spunem Bundesliga 1...sau în Belgia, Olanda - are niște cifre impresionante Ștefănescu și încearcă să caute o echipă care să vrea să îl ia...

[..] Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot! Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB! Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”, declara patronul Sepsi, despre eventualitatea unui transfer al lui Marius Ștefănescu la FCSB.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel