Superliga Romaniei Mihai Stoica, după Rapid - FCSB 4-0: "Am revăzut meciul şi m-am culcat mai liniştit"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid a învins FCSB în ultima etapă a sezonului regulat cu 4-0, Mihai Stoica, managerul FCSB, a declarat că a mai văzut o dată meciul, şi în reluare. 



Krasniqi, Paul Iacob şi Albion Rahmani cu o dublă au adus victoria Rapidului în faţa a 43.000 de oameni. Mihai Stoica spune, însă, că FCSB are în continuare prima şansă la titlu. 

"Am revăzut meciul, noaptea, şi m-am culcat mai liniştit. Pentru că în direct văzusem alt meci. Am avut senzaţia că am intrat speriaţi, că miza ne-a neliniştit. Revăzând meciul, nu a fost aşa. Ce s-a întâmplat? Am luat multe decizii greşite, nu am arătat ca o echipă. La un moment dat au fost faze în care am fost puţin egoişti. Dar nu am părut o echipă speriată, nu de asta s-a pierdut meciul. Au fost decizii tehnice greşite luate de jucători. Alcătuirea echipei era clară, erau puţine semne de întrebare. 

Aş fi fost curios să văd ce explicaţii găseşte Unai Emery la meciul pe care Aston Villa l-a pierdut cu Tottenham acasă. Am văzut meciul şi seamănă cu meciul nostru. Sunt zile în care adversarului îi intră tot şi tu, de la 2-0, nu mai joci nimic. Noi în prima jumătate a meciului nu am jucat foarte rău. După gol am avut reacţie, am arătat bine. Chiar am crezut că suntem în stare să întoarcem rezultatul. Din nefericire, a fost o greşeală şi la începutul reprizei a doua şi de acolo s-a terminat totul. 

După ce am văzut Aston Villa cu Tottenham, am văzut Liverpool cu City şi am mai primit un răspuns. Până şi City a fost în derivă. City, întâlnind un adversar care nu avea 60% din compartimentul defensiv. Lipsea portarul, era a treia variantă de fundaş central acolo. Şi atunci am zis că nu are rost să mai căutăm prea multe explicaţii. 

Trebuie să ne gândim cum stăm. Suntem pe primul loc, cu 4 puncte jumătate avans faţă de locul 2. Jucăm acasă primul meci în playoff cu echipa de pe locul 6, Sepsi. Avem în continuare prima şansă la titlu şi cred că ne putem materializa şansa asta. Începe un alt campionat. E un clişeu, dar aşa este", a declarat Mihai Stoica. 

Jucătorul care i-a surprins pe cei de la FCSB. "E foarte inteligent. Dacă te uiţi la tv, nu vezi ce rol interpretează"

Folosirea lui Florent Hasani în banda dreaptă i-a luat prin surprindere pe cei de la FCSB, spune Mihai Stoica, care l-a lăudat pe fotbalistul Rapidului. 

"Nu sunt de acord că am fost surclasaţi tactic. M-a surprins că a jucat Hasani, dar am văzut şi de ce a jucat. E un jucător foarte inteligent. Dacă te uiţi la televizor, nu vezi foarte bine ce rol interpretează. Nu o să îl vezi niciodată driblând precum Krasniqi sau Papeau, nici marcând pentru că se ocupă alţii la Rapid cu asta. Dar are nişte mişcări foarte bune, e un jucător foarte inteligent. Asta ne-a surprins", a mai declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Rapid înfruntă Farul Constanţa în primul meci din playoff, în timp ce FCSB primeşte vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?