Superliga Romaniei Mihai Stoica îi răspunde lui Tudorel Stoica: „Pentru mine rămâne cel mai important căpitan!”

Data publicării:
Colaj foto Agerpres/Facebook Mihai Stoica
Colaj foto Agerpres/Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica i-a răspuns public fostului căpitan al echipei de fotbal Steaua din 1986, Tudorel Stoica, care a afirmat că formația FCSB nu există, din punctul său de vedere.



Tudorel Stoica nu a ezitat să spună ceea ce gândește

Tudorel Stoica, în vârstă de 69 de ani, a fost căpitanul Stelei în anul 1986, echipa care a reușit să cucerească Cupa Campionilor Europeni. Întrebat despre câștigarea trofeului de campioană a SuperLigii de către FCSB, Stoica a oferit declarații tăioase cu privire la clubul lui Gigi Becali.

Dacă am sta acum și-am comenta toate aberațiile, toate prostiile, pe care le emite Gigi Becali sau MM Stoica, nu am mai fi sănătoși la cap! Nu va fi realizabilă ideea lui Becali. Dacă vrea să desființeze Steaua, atunci va dori apoi să desființeze și alte echipe din fotbalul românesc. Chiar face ce vrea în România? Asta e altă prostie de ale lui, l-a luat valul. Aberație, nu știe ce vorbește. Stăm să comentăm tâmpenii acum? Lăsați-mă cu cel mai bun antrenor din România, care așteaptă să-l ia Liverpool! Vă dați seama ce a ajuns fotbalul românesc?! De fapt, n-are nicio vină, noi suntem de vină că-i comentăm toate tâmpeniile!”, a spus Tudorel Stoica, la GSP.

Tudorel Stoica: „Chiorul e împărat în țara orbilor!”

Acesta a mai spus că nivelul de fotbal al SuperLigii nu este îmbucurător: „N-am nicio treabă că FCSB a câștigat campionatul, cineva trebuia s-o facă. Dar dacă o echipă condusă prin telefon a câștigat campionatul... Asta spune multe despre nivelul ligii. Vă dați seama ce valoare este în România. Important e ce va fi mai departe. Până la urmă e vorba proverbului: Chiorul e împărat în țara orbilor! Așa și FCSB campioană în Liga 1!

S-au încurcat alte echipe, de aceea FCSB este deja campioană. Echipa n-a jucat impresionant, trebuia să câștige cineva și campionatul intern. Nu cred că opinia mea este diferită de multe altele ale suporterilor de fotbal din România!”, a mai spus Tudorel Stoica.

„FCSB n-are nicio șansă” în competițiile europene

Eu cred că FCSB n-are nicio șansă. Dar în fotbal se poate întâmpla orice, orice rezultat pornește de la 0-0. Nu cred că FCSB a avut o evoluție care să ofere vreo șansă pentru cupele europene, pentru grupe, mai ales că devine tot mai greu accederea, dacă nu ai echipă de valoare. Până la urmă, FCSB, ca echipă, n-a jucat cine știe ce - ca echipă. Dar în fotbal e posibil orice, repet.

Nu mă uit la FCSB! De fapt, nu există această echipă, este o formație fără nume! Ce... Sunt patru litere ale alfabetului care nu semnifică nimic! Nici nu m-am uitat la meciurile celor de la FCSB, până acum, spre final, când am sperat că se va întâmpla ceva... Adică să văd meciuri spectaculoase, că se luptă pentru titlu. Ca să vă răspund la întrebare, acea echipă are jucători mai talentați, dar nu speciali!”, a mai afirmat Tudorel Stoica.

Mihai Stoica, mai blând în declarații

MM Stoica nu a putut să rămână fără reacție la afirmațiile fostului căpitan al echipei roș-albastre, declarându-se dezamăgit de faptul că fostul fotbalist de 69 de ani, pe care l-a idolatrizat, îl desconsideră pe el și munca sa la FCSB. El a făcut o aluzie asupra faptului că declarațiile lui Tudorel Stoica au o strânsă legătură cu locul său de naștere și, implicit, de competiția națională a echipelor de fotbal din țara noastră:

„Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total. Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și - alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu - fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe. Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, ca răspuns la declarațiile lui Tudorel Stoica.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?