Superliga Romaniei Mihai Stoica l-a înţepat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua. De ce au avut FCSB-iştii tricouri cu numărul 27 la sărbătoarea pentru titlu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a câştigat titlul în Liga 1, iar Mihai Stoica, managerul echipei, l-a înţepat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti.



Disputa dintre FCSB şi Steaua a ajuns la etapa pe numărul de titluri cucerite. Chiar dacă FCSB spune că are 27 de titluri câştigate, CSA Steaua spune că echipa lui Becali are doar palmaresul din 2003 până în prezent, ceea ce ar totaliza 6 titluri de campioană a României. 

Mihai Stoica a profitat de ocazie şi a explicat, ironic, de ce roş-albaştrii au purtat tricouri cu numărul 27 la sărbătoarea pentru cucerirea titlului, când a fost întrebat dacă sezonul următor FCSB va cuceri titlul cu numărul 28. 

"Nu, nu, nu. Eu nu am zis niciodată că a fost titlul cu numărul 27. Am spus 27 e numărul lui Olaru, 27 aprilie e data în care am fost sfâşiaţi la Middlesborough. Dar după 18 ani, am câştigat campionatul. Pe 27 aprilie. Ce să facem? Tricourile noastre sunt cu 27 aprilie 2024. Back in business", a spus Mihai Stoica. 

Pe pagina de Facebook, cei de la FCSB spun că au "26 trofee Campioana României, 23 trofee Cupa României, 6 trofee Supercupa României, 2 trofee Cupa Ligii, 1 trofeu Liga Campionilor, 1 trofeu Supercupa Europei". 

Anul trecut, însă, Tribunalul Bucureşti a decis că CSA Steaua deţine palmaresul clubului Steaua Bucureşti din 1947 până în 1998. Aşadar, se naşte întrebarea "al câtelea titlu va fi cel câştigat de FCSB în acest sezon?". 

Florian Bichir, comandantul CSA Steaua, a răspuns acestei întrebări pentru Fanatik, iar răspunsul nu va fi pe placul fanilor celor de la CSA. 

"Procesul privind palmaresul dintre CSA Steaua şi SC FCSB SA nu s-a finalizat. În momentul în care instanţa va lua o măsură definitivă, vom lua toate măsurile pentru a stopa furtul de identitate", a declarat Florian Bichir. 

Asta înseamnă că, până la o decizie finală a instanţei, suporterii FCSB vor sărbători titlul cu numărul 27. 

Furtul de identitate la care face referire Florian Bichir este legat de numărul de trofee înscris pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Dacă instanţa va decide definitiv că palmaresul Stelei Bucureşti până în 1998 merge la CSA, atunci FCSB va avea, de fapt, doar cinci titluri de campioană a României, cucerite în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006, respectiv între 2012 şi 2015. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?