Superliga Romaniei Mihai Stoica laudă suporterii FCSB-ului înainte de derby-ul cu Rapid. "Avem o peluză cât un stadion"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis un mesaj de apreciere pentru fanii roş-albaştrilor, după victoria cu Petrolul şi înainte de derby-ul cu FC Rapid, din ultima etapă a sezonului regulat. 



"Recent, am avut momente dificile. Cu Botoșani, după ce am rămas în 10. La Voluntari, când în prima jumătate a meciului parcă nu eram noi. Aseară, când în ultimele minute amintirea golului primit la Ploiești devenise vie…

Dacă am fi fost singuri, e greu de crezut că le depășeam ușor. Dar n-am fost singuri. Cu noi a fost Nordul. Acasă, a fost și T2. E greu să vă mulțumim în cuvinte, dar sunt convins că o vor face băieții sâmbătă. Prin atitudine. Cu determinarea cu care Florinel Coman făcea ieri sprint după sprint deși jucase 3 meciuri în 7 zile.

9 martie ora 20, Arena Națională, un nou episod. Avem o peluză cât un stadion. Și un avans care poate fi păstrat, sau chiar mărit!", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

FCSB a învins Petrolul cu 1-0 şi păstrează un avantaj considerabil faţă de FC Rapid. Sunt acum 13 puncte între primul şi al doilea loc, însă FC Rapid mai are un meci de disputat, contra Universităţii Craiova. 

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se joacă pe Arena Naţională 

Dan Şucu, finanţatorul celor de la FC Rapid, a anunţat că ultimul meci al sezonului regulat, dintre FC Rapid şi FCSB, se va disputa pe Arena Naţională, astfel încât un număr uriaş de fani giuleşteni să poată vedea pe viu partida. În plus, rapidiştii vor acorda o peluză întreagă celor de la FCSB pe Arena Naţională.

"Îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză. N-avem niciun fel de probleme. Și ei vor face parte din spectacolul de la acest meci.

Da, pot să vă confirmăm că vom face tot ceea ce este omenește posibil să jucăm pe Arena Națională cu stadionul arhiplin. Sunt convins că va fi o nebunie. Este o cerere uriașă de bilete în acest moment, cum nu ne-am mai confruntat de foarte mult timp.

De-abia așteptăm această partidă și sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Și încă o dată o spun. Noi venim și întindem mâna și le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.

În ceea ce ne privește noi vrem să promovăm civilizația și au o întreagă peluză ca să vină și suporterii lor să își încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului”, a spus Dan Șucu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?