Superliga Romaniei Mihai Stoica, moment de sinceritate. "Gigi Becali a dictat schimbările în ultimii 20 de ani"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că toţi antrenorii care au trecut pe la FCSB în ultimii 20 de ani au avut parte de acelaşi tratament din partea lui Gigi Becali. 



"Eu am spus-o clar. Meciurile astea arată că avem antrenori. Nu au fost meciuri uşoare. Cel puţin meciul de la Craiova. O echipă nu poate să joace fără antrenori, o echipă nu poate să joace fără să se antreneze săptămânal. Niciodată nu a dictat Gigi primul XI. Discutăm! E foarte activ, vrea să se implice. Au fost discuţii de genul "nu mai vreau să îl văd pe ăsta". Nu cred că e o situaţia singulară. 

Eu am văzut foarte multe schimbări pe la antrenori pe care îi cunoşteam şi ştiam că niciodată nu vor face schimbări în prima jumătate sau nu vor schimba jucători care au venit de pe bancă. Pentru că am lucrat cu ei şi ştiu filozofia lor. Dar am văzut fazele astea, pentru că li s-a dictat. Dar nu are nicio importanţă. 

Gigi e one of a kind. Niciodată nu o să vezi un patron care după meciuri critică jucătorii, le scade preţul la televizor. Ăsta e Gigi. Dar nici nu o să vedem în fotbalul românesc un patron care să vândă cum vinde el", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

"A dictat de 20 de ani schimbările. Toţi antrenorii au primit aceeaşi lecţie"

"Gigi Becali a dictat de 20 de ani schimbările. Toţi antrenorii care au fost au primit aceeaşi lecţie. Trebuia desfiinţată de mult Şcoala de Antrenori. Eu vorbesc de perioada în care am fost eu la club. S-a băgat (n.r. peste Costel Gâlcă). Le-a dictat de unde era (n.r. Gigi Becali era în închisoare). Acum sunt eu, discută cu mine, dar înainte nu avea cu cine să discute. Ca să lucrezi cu Gigi trebuie să ai curaj să îi spui unele chestii. Eu dacă îl ştiu de 20 şi ceva de ani, îmi permit unele lucruri. Chiar dacă se supără. Nu înseamnă că am eu dreptate. E posibil să fiu eu în eroare. 

Ngezana, spre exemplu, dacă eu spuneam că nu, atunci era nu. Am primit zeci de jucători pe care i-am refuzat", a mai spus Mihai Stoica. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?