Superliga Romaniei Mihai Stoica, răspuns pentru Mihai Rotaru. "Zice că Baiaram e peste Tavi Popescu. Poate la înălţime"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, îi dă replica patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, care a spus că Ştefan Baiaram e peste Octavian Popescu. 



"Rotaru zice că Baiaram e peste Octavian Popescu. Poate s-a referit la înălțime. Pont : revedeți pasele lui Octavian pentru Olaru la cele două goluri din Ghencea (primul 3:0 dintre noi și U Craiova).

Șumudică zice că are 30 kg cu butelia în mână. Gluma asta nu era bună nici când așteptam Albumul Duminical în speranța că o vedem pe Sabrina cântând alb-negru în piscină (părea că-i iese un sân la un moment dat). Doar părea, nu-i ieșea total. Nici lui Șumudică nu i-a ieșit.

De ce?

Pentru că al nostru la 21 ani are deja 137 meciuri, 20 goluri și 16 assist-uri în Liga 1 (și ce goluri… și ce assist-uri…), a marcat în cupele europene și a debutat în naționala mare. Doar Liviu Manolache mă poate corecta și nu comentez.

Pentru alți hateri no name, a zis Reggie Jackson (Google search) ceva : FANS DON’T BOO NOBODIES (Google translate).

Dar tot mai “șmechere” vorbe au românii. Din popor", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Ce a spus Mihai Rotaru 

"Dacă mă întrebați despre un jucător U21, care este un exemplu de probitate morală și profesională, este Baiaram.

Din acest motiv, este două clase peste Octavian Popescu. Este un tip care se axează pe forma sportivă, pregătirea, tenacitatea, ambiția. De asta, va fi întotdeauna peste Tavi Popescu. Popescu merge la Ateneu, iar Baiaram vine mai târziu. Nu acolo s-a sărbătorit? El își vede de viața lui, de viața extrasportivă. Baiaram este un tip extraordinar”, a declarat Mihai Rotaru. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?