Superliga Romaniei Mihai Stoica, săgeți spre suporterii giuleșteni. În comparație cu Rapid, „Avem mai mulți spectatori”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a explicat faptul că FCSB adună mai mulți spectatori la meciuri, în comparație cu formația giuleșteană.



Mihai Stoica: „Stadionul din Giulești are locuri cât o peluză din Arena Națională”

Președintele Consiliului de Administrație a spus că fanii din Giulești umplu stadionul celor de la Rapid datorită locurilor puține pe care le cuprinde „casa alb-vișiniilor”. Pe de altă parte, Arena Națională, stadionul unde joacă cei de la FCSB, poate primi peste 55.000 de spectatori.

„Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giulești are locuri cât o peluză din Arena Națională, nu fac nicio ironie și să înțeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Națională, pare goală.

Avem mai mulți spectatori, doar că nu se văd ca în Giulești, dacă sunt 12.000 pe Arena Națională. Avem cei mai mulți spectatori la meciuri. Nu ironizez și nu atac, vorbesc doar despre cifre.”, a declarat Mihai Stoica.

Stadionul „Giulești” dispune de 14.047 de locuri, pe când Arena Națională are o capacitate de 55.634 de locuri.

CITEȘTE ȘI MM Stoica, despre implicarea directă a lui Gigi Becali la echipă: „De regulă, sună la pauză”

Louis Munteanu, sub conducerea unei „legende scoțiene”?

Stoica a comentat și posibila colaborare dintre atacantul Louis Munteanu și formația giuleșteană. Afirmațiile vin după ce Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că șansele de a-l mai aduce pe jucătorul de 21 de ani în echipa triumfătoare din acest sezon sunt mici.

„Eu am zis că va fi licitație. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziție foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina.

El poate negocia la sânge și e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoțian?”, a mai spus MM Stoica, potrivit OrangeSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?