Superliga Romaniei Mihai Stoica, "scurtă poveste de Crăciun"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a scris o "scurtă poveste de Crăciun" pe pagina sa de socializare."SCURTĂ POVESTE DE CRĂCIUN

Duminică, Ajunul Crăciunului 2023. Ora 13, Baza FCSB pustie. Fac un tur să văd dacă e totul OK, ușile încuiate etc. La sala de forță găsesc ușa descuiată. Până să-l sun pe Ovidiu Kürti să-i reproșez, văd mișcare. Cineva se antrenează asiduu în spate.

Ionuț Panțîru s-a accidentat grav cu mai bine de 2 ani și jumătate în urmă. Scepticii spun că sunt șanse mici să revină pe teren. Dar Ionuț Panțîru nu e interesat de pronosticurile pesimiste. Refuză cu obstinație să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el la vârsta asta, iar eu sunt convins că are dreptate. Pentru că sacrificiile sunt răsplătite. Mereu!

Da, Ionuț Panțîru se luptă cu multifuncționalele la sală, indiferent de zi sau oră. Se luptă pentru el, pentru frumoasa lui familie, dar și pentru toți fotbaliștii despre care cei care nu cunosc multe detalii de genul ăsta spun că se distrează fiind plătiți. Doar că fotbalul, sportul în general, mai e și așa.

Crăciun Fericit, Panți

Crăciun Fericit tuturor!", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel