Echipa nationala Mihai Stoichiţă nu înţelege de ce Ianis Hagi nu primeşte şanse la Alaves

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Hagi a fost din nou rezervă la Deportivo Alaves, în înfrângerea suferită de echipa sa, 0-1, cu Osasuna. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, nu înţelege de ce românul nu primeşte mai multe şanse de la antrenorul lui Alaves. 



*Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco.

Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism. Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit? Poate să-ți dea gol oricând, poate să-ți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Ianis Hagi nu e jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să-și țină grupul de jucători. Ianis Hagi e nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Alaves continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Superliga. 

Ianis Hagi a intrat în minutul 86 al partidei şi nu a reuşit să contribuie cu mare lucru în jocul echipei sale.

"L-a înlocuit pe Rioja în ultima parte a meciului și abia a putut să-și arate abilitățile. Asta s-a văzut. Va fi foarte greu să-și găsească un loc în partea a doua a sezonului", a notat presa spaniolă după meci despre Ianis Hagi. 

Hagi a declarat recent că este fericit la Alaves

"Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins au fost intensitatea și agresivitatea cu care se joacă.

Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor îi ascultă mingea", a spus Ianis Hagi, pentru Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel