Fotbal international Mihăilă, lăudat după remiza Parmei cu cei de la Como. Dennis Man, scos la pauză şi criticat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Parma a încheiat la egalitate meciul cu Como, scor 1-1, în Serie B. Valentin Mihăilă a pasat decisiv. Dennis Man a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză. 



Dennis Man a fost înlocuit după prima repriză, iar jurnaliştii de la Parma Live nu l-au menajat deloc. 

"Terenul greu nu l-a ajutat azi, dar nici el nu a avut o idee prea bună. Caută prea des subtilităţi care nu sunt necesare. Ar fi avut de mai multe ori ocazia să meargă spre poarta adversă, dar nu a profitat deloc. Pecchia a decis să îl lase la vestiare după prima repriză", au scris italienii.  

Valentin Mihăilă a primit nota 6.5 pentru evoluţia din acest meci. Jurnaliştii italieni au scris că "a jucat pe dreapta, pe stânga şi în mijlocul atacului. Pecchia l-a pus peste tot azi, iar românul a oferit o performanţă la nivel înalt. A dat o pasă de gol şi a alergat foarte mult în ajutorul echipei. I-a lipsit scânteia în anumite ocazii. A fost înlocuit în minutul 76 cu Charpentier, pe care l-am putut vedea mai mult în defensivă decât în faţă". 

Victor Becali spune că nu se mai poate face nimic în această iarnă pentru transferul lui Dennis Man, deşi s-a zvonit că ar fi dorit de Inter Milano. 

”Ce situaţie? Nu există nicio situaţie. Ce zic italienii, zic italienii. În această perioadă nu se poate face nimic. Nici măcar cu Parma nu se poate face nimic”, a declarat Victor Becali, potrivit AS.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel