Fotbal Mihalcea continuă la Unirea Slobozia. Durata noului său contract

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adrian Mihalcea a reușit să promoveze formația din orașul natal în SuperLiga, dorind să își continue parcursul la echipa ialomițeană.



Adrian Mihalcea a decis prelungirea contractului cu Unirea Slobozia

Antrenorul Adrian Mihalcea a anunțat că o va antrena pe Unirea Slobozia și în sezonul următor, prima apariție a echipei ialomițene din istorie în SuperLiga.

„Suntem o nou-promovată, nu am putea să ne gândim la altceva (n.r. - decât la salvarea de la retrogradare). În primul an nu avem niciun fel de presiune, iar dacă se va retrograda, după o muncă asiduă, nu cred că se va supăra nimeni.

În momentul în care toată lumea spune că va fi greu, atunci te ambiționezi. Nimeni nu o să mă dea afară. Va fi doar decizia mea, dacă voi dori să plec. Nu se pune problema.

Am semnat pe un an, o să duc până la capăt. Chiar dacă va fi un rezultat negativ, voi duce proiectul până la capăt. Nu am primit nicio ofertă”, a spus Adrian Mihalcea, la Liga Digisport.

CITEȘTE ȘI Unirea Slobozia petrece ca Inter Milan: „Made in Romania”,  după promovarea în SuperLigă

Direct în SuperLigă, înainte cu patru etape

Elevii lui Adrian Mihalcea au câștigat meciul împotriva fotbaliștilor de la CS Mioveni, încheiat cu scorul de 1-0, la finalul lunii aprilie. În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia și-a asigurat promovarea directă în SuperLigă, din punct de vedere matematic, cu patru etape în avans.

În contextul în care formațiile aflate pe locurile 2 și 3, respectiv CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, nu au drept de promovare, ialomițenii nu au mai putut fi depășiți de celelalte echipe, precum Csikszereda, Gloria Buzău și CS Mioveni.

Alături de formația lui Mihalcea, în SuperLigă au promovat direct și cei de la Gloria Buzău. La meciurile de baraj, Csikszereda Miercurea Ciuc și CS Mioveni vor juca împotriva echipelor Dinamo București și FC Botoșani, pentru un loc în prima divizie de fotbal.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?