Box Mike Tyson revine în ring la 57 de ani. Va lupta cu Jake Paul, un youtuber american

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mike Tyson, considerat unul dintre cei mai mari boxeri din istoria sportului la categoria grea, revine în ring la vârsta de 57 de ani. 



Acesta va lupta pe 20 iulie contra lui Jake Paul, un youtuber american devenit boxer, într-un meci demonstrativ. Partida va avea loc pe stadionult AT&T din Arlington, Texas. 

Mike Tyson a declarat că abia aşteaptă să se lupte cu un boxer mai tânăr cu 30 de ani decât el şi spune că a fost impresionat de ce a reuşit până acum Jake Paul în ring. 

"El a progresat considerabil în ultimii ani şi va fi amuzant să vedem cum ambiţia şi voinţa unui băiat pot face faţă experienţei şi aptitudinilor unui GOAT (greatest of all time - cel mai mare din toate timpurile)", a scris Mike Tyson.

Fostul campion mondial al categoriei grea nu a mai boxat de la un precedent meci demonstrativ de opt runde în faţa fostului boxer de categorie mijlocie Roy Jones Jr, la Los Angeles, în noiembrie 2020, care s-a încheiat la egalitate.

Logan Paul, fratele lui Jake, a boxat şi el cu o altă legendă a boxului, Floyd Mayweather, în 2021.

La rândul său, Jake Paul şi-a căpătat o oarecare notorietate în ring, cu un bilanţ de 9 victorii, dintre care 6 prin KO, şi o înfrângere.

Mike Tyson este considerat unul dintre cei mai mari boxeri de categorie grea din istorie, dominând categoria între 1987 şi 1990. La vârsta de 20 de ani, 4 luni şi 22 zile el a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor din istorie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Box




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel