Superliga Romaniei Mircea Lucescu, declaraţii după remiza dintre Dinamo şi FC Voluntari. "Şi aşa calitatea tehnică nu e ridicată, mai joacă şi cu presiune..."

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo a remizat cu FC Voluntari în playout, scor 1-1, şi rămâne pe loc de retrogradare. "Câinii" mai au doar două partide pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, iar misiunea pare din ce în ce mai dificilă. 



La meciul disputat pe stadionul Arcul de Triumf, primul cu suporteri pentru Dinamo după incidentele de la partida cu UTA Arad, din sezonul regulat, a fost prezent şi Mircea Lucescu, fost antrenor al "câinilor". La final, acesta a tras concluziile despre şansele lui Dinamo de a rămâne şi sezonul viitor în Liga 1. 

"Jucătorii nu fac nimic pentru a ajuta, din păcate. Este dificil. Îşi doresc foarte mult, din cauza asta fac şi multe greşeli în joc. Şi aşa calitatea tehnică nu e ridicată, iar în momentul în care joacă şi sub presiunea asta, greşelile se înlănţuie. Sunt greşeli tactice, tehnice. Ei trebuie să creadă până la capăt. Suporterii sunt alături de ei. Ei trebuie să înţeleagă că au obligaţia asta de a se salva. Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla", a declarat Mircea Lucescu. 

Golurile partidei au fost marcate în doar 2 minute. În minutul 35, Eddy Gnahore a marcat pentru Dinamo, în timp ce FC Voluntari a egalat două minute mai târziu, prin Bautista Cascini. 

Kopic e resemnat. "Ar fi un miracol să ne salvăm"

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, simte că şansele echipei sale sunt din ce în ce mai reduse şi afirmă că ar fi un miracol ca Dinamo să se mai salveze de la retrogradare. 

”A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație. Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm.

Mi se pare normal ca fanii să fie supărați. Ei iubesc acest club, îl susțin, sunt întotdeauna alături de echipă. Merg cu noi la toate meciurile din deplasare și e normal să fie dezamăgiți. Jucătorii vor să lupte, eu sunt cu ei în fiecare zi. În toate aceste meciuri am fost foarte aproape de rezultate bune.”, a declarat Zeljko Kopic la conferința de presă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel