Echipa nationala Mircea Lucescu e convins că Ianis Hagi ar fi primit ca un idol la Galatasaray

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Turcii anunţă că, din vară, Ianis Hagi va semna cu Galatasaray Istanbul, echipa la care tatăl său, Gheorghe Hagi, a scris istorie. 



Mircea Lucescu, fost antrenor la Galatasaray şi Beşiktaş, e convins că Ianis va fi primit ca un idol de turci, dacă transferul la Galatasaray se va realiza.

”Să vedem dacă se realizează. Ar fi foarte bine. Ar avea acolo o susținere extraordinară. El este un jucător talentat și are nevoie de susținerea publicului. Îmi aduc aminte când jucam eu fotbal, Dobrin avea nevoie de susținerea publicului, nu juca în deplasare.

Sunt jucători extraordinari, dar care au nevoie de susținerea publicului, de încrederea celorlalți”, a declarat Mircea Lucescu. 

Presa din Turcia confirmă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Jucătorul născut la Istanbul a anunțat, cu câteva zile în urmă, că va pleca de la echipa spaniolă unde era împrumutat de clubul Rangers, întorcându-se din vară să joace pentru scoțieni.

Cu toate acestea, se pare că Ianis Hagi va evolua pentru echipa la care tatăl său a realizat cele mai multe succese în carieră.

Publicația Aksam, citată de cotidianul Fotomac, notează că fiul lui Gică Hagi va juca din vară pentru clubul din Turcia. 

Gică Hagi spune că nu ştie nimic despre transfer 

După meciul cu FCSB, pierdut de Farul Constanţa cu 1-0, Gică Hagi a fost întrebat ce părere are despre posibilul transfer al fiului său la Galatasaray. 

”Despre Ianis, v-am zis. El e focusat la Alaves, mai e acolo până în vară. Apoi mai are contract cu Rangers. Nu știu nimic (n.r.- despre un transfer la Galatasaray), vă spun ce știu”, a spus Gică Hagi.

Scoţienii anunţă şi ei că Hagi e aproape să semneze cu Galata. 

”Ianis Hagi este de acord cu plecarea de la Rangers, iar moștenirea tatălui său (n.r. Gheorghe Hagi) de la Galatasaray va continua. Creatorul de joc se va alătura giganticilor din Istanbul.

Ianis Hagi e gata să se îndepărteze definitiv de Rangers, Galatasaray fiind pe punctul de a semna cu mijlocașul”, au scris jurnaliștii scoțieni de la DailyRecord. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel