Superliga Romaniei Mircea Lucescu îl susține pe Neil Lennon. „Are în spatele lui o carieră, niște realizări!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mircea Lucescu a spus că giuleștenii ar trebui să susțină preluarea echipei Rapidului de către nord-irlandezul Neil Lennon, mai ales că tehnicianul are o experiență bogată în spate.Mircea Lucescu: „Poate să aducă un suflu nou!”

Experimentatul antrenor român crede că Neil Lennon ar trebui să fie sprijinit în funcția de antrenor al echipei giuleștene, mai ales că acesta nu a condus vreodată o formația din România. 

„Nu este normal. Este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic, s-ar putea să fie pentru el o nouă relansare. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat.

Asta a fost hotărârea, asta trebuie respectată. Nu se poate să facem… Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron, unui om care investeşte, care se gândeşte la viitorul acestei echipe şi la modul în care se vor desfăşura lucrurile.

Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară. Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el. Că şi el simte. Nu este un om legat doar de acest contract. 

Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă”, a spus Mircea Lucescu la Fanatik Superliga.

CITEȘTE ȘI Răzvan Lucescu, declarații tari după titlul câștigat cu PAOK. „Mi-a fost furat!”. Mircea Lucescu a rămas fără cuvinte

Cu toate acestea, nu multe persoane văd cu ochi buni noua mișcare a acționarului majoritar al Rapdiului, Dan Șucu, de a-l aduce pe Lennon pe banca tehnică.

Daniel Pancu: „Se vor produce schimbări multe în jocul Rapidului”

În calitate de fost antrenor al Rapidului, Daniel Pancu și-a expus viziunile privind echipa alb-vișinie. El nu a părut deloc încântat de ultima decizie a clubului de a începe colaborarea cu antrenorul nord-irlandez.

„Ca imagine, este un lucru extraordinar (n.r. - aducerea lui Neil Lennon). Doar simplu fapt că se va scrie despre România, despre Rapid în The Sun este un lucru extraordinar. 

Sunt convins că este un antrenor foarte bun, un antrenor care are prezențe și în Champions League, are și o victorie cu Barcelona, doar că în alte condiții, cu alți jucători.

Sunt convins că cerințele vor fi foarte mari și se vor produce schimbări multe în jocul Rapidului, iar obiectivul nu va fi locurile 1-3, ci va fi direct locul 1”, a spus Pancu, la Digi Sport Special.

Pancu este convins că vor urma schimbări mari la clubul giuleștean, mai ales că obiectivele pentru sezonul următor sunt foarte mari: „Vor fi schimbări majore și în jocul Rapidului, dar și în lotul echipei. Sunt convins de asta. Rapid stă bine în atac. Cu excepția lui Hasani, care nu a marcat, restul au fost achiziții bune.

Problema a fost alta. Au fost prea mulți din iarnă și relații interumane au contat foarte mult. Am remarcat asta din iarnă, când am stat cu ei în același hotel 10 zile. La primele două cutremure au cedat. Și din păcate au cedat exact când era cea mai mare nevoie să fie uniți”, a mai spus antrenorul român.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel