Superliga Romaniei Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu, dar i-ar fi spus să îl pună antrenor pe Marius Şumudică

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mircea Lucescu nu va fi antrenorul Rapidului, şi i-ar fi transmis asta şi lui Dan Şucu, finanţatorul giuleştenilor. Ba mai mult decât atât, Lucescu i-ar fi transmis lui Şucu să îl instaleze pe banca Rapidului pe Marius Şumudică. 



Mircea Lucescu a refuzat oferta lui Dan Şucu de a prelua Rapidul ca manager general, conform Fanatik. Motivul ar fi legat de faptul că Mircea Lucescu nu vrea să antreneze o echipă care poate juca împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. Ultima dată când a antrenat Rapidul, Mircea Lucescu ar fi făcut această alegere doar pentru că la Dinamo era antrenor Cornel Dinu, cu care nu avea o relaţie bună la acel moment. 

Astfel, Dan Şucu trebuie acum să se orienteze spre o altă persoană pentru a prelua banca Rapidului în sezonul viitor. Favorit ar fi devenit Neil Lennon, fostul manager al celor de la Celtic Glasgow şi Omonia Nicosia, însă Mircea Lucescu i-ar fi transmis lui Dan Şucu să îl pună pe Marius Şumudică în această funcţie. 

Ştim, însă, că Dan Şucu i-a transmis deja lui "Şumi" că nu îl va alege pentru postul de antrenor, cel puţin nu în sezonul viitor. Pe banca Rapidului este acum Bogdan Lobonţ, însă acesta este doar antrenor interimar. Lobonţ i-a luat locul pe bancă lui Cristiano Bergodi, plecat de la Rapid după ce a pierdut primele 4 meciuri din playoff. 

Prima reacţie a lui Şumudică după ce Şucu l-a anunţat că nu îl alege 

"Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!", a transmis Șumudică, conform sursei citate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?