Fotbal Mircea Lucescu nu crede că titlul Oțelului a fost câștigat pe merit: „S-au dat bani mulți!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul de 78 de ani a dezvăluit mai multe informații despre trecutul său privind antrenarea echipei naționale de fotbal a României, susținând că echipele Oțelul Galați și Unirea Urziceni ar fi beneficiat de anumite conjucturi pentru a câștiga titlurile de campioane ale primei ligi.



Dan Petrescu și Dorinel Munteanu, campioni datorită „intereselor altora”

Antrenorul român în vârstă de 78 de ani a vorbit despre posibilitatea de a reveni la echipa națională, aducând în discuție două echipe de fotbal care ar fi fost avantajate pentru a câștiga titlul de campioană a României.

„Il Luce” a menționat formațiile Unirea Urziceni, condusă de Dan Petrescu și campioană în anul 2009 și Oțelul Galați, echipă care a reușit să ridice trofeul doi ani mai târziu, în anul 2011, în fruntea căreia se afla Dorinel Munteanu.

„Erau niște interese! Câștigau echipele pe care le voiau ei. (Unirea) Urziceni a câștigat pentru că a vrut cineva, Oțelul (Galați) a câștigat pentru că a vrut cineva. Așa se vorbește... S-au dat bani mulți pentru a câștiga! Se pare că așa au fost lucrurile... așa a fost perioada aceea!”, a spus Mircea Lucescu, la EuroCast.

Lucescu a mai vrut să antreneze naționala României

Mircea Lucescu a mai mărturisit faptul că a avut multe dorințe de a reveni la conducerea echipei naționale, doar că întreg contextul de la acea vreme nu era unul favorabil sieși, ceea ce l-a determinat să nu mai vină în fruntea selecționatei țării noastre. De asemenea, el a mai spus că în acest moment, nu vrea să își mai ia astfel de responsabilități:

„Am mai fost (n.r. - avea gândul să antreneze echipa națională), dar nu (eram) foarte decis...n-aș vrea să mă mai întorc. Pe semne că în perioada aceea, nu era nevoie - la ceea ce se făcea în fotbalul românesc - la modul în care era...”

CITEȘTE ȘI Dan Petrescu, prezentat oficial de către CFR Cluj! Antrenorul român revine „acasă”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?