Superliga Romaniei Mircea Lucescu, sfătuit de fiul său. Răzvan Lucescu: „Eu aș vrea ca el să facă ce simte”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Proaspăt campion în prima ligă de fotbal elenă, Răzvan Lucescu a vorbit despre ultimele oferte ale tatălui său, oferindu-i acestuia câteva sfaturi.



Răzvan Lucescu îi transmite tatălui său să facă ceea ce vrea

Proaspăt campion cu formația PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a fost întrebat despre viitorul tatălui său, Mircea Lucescu. „Il Luce” a fost protagonistul multor zvonuri privind primirea diverselor oferte, de-a lungul ultimelor luni, atât de la Rapid București, cât și de la Dinamo București, acesta fiind liber de contract în acest moment.

De asemenea, antrenorul în vârstă de 78 de ani a fost implicat și la formația unde a activat prima dată în carieră, Corvinul Hunedoara, dar fără a avea vreun angajament oficial.

Răzvan, fiul său, a fost sincer și a mărtursit faptul că ar dori ca tatăl său să facă ceea ce simte, indiferent ce ar reprezenta acest lucru: „Eu aș vrea ca el să facă ce simte, că vrea să antreneze, să antreneze. Dacă vrea să se liniștească, să o facă. Dacă mă întrebi pe mine, să vină antrenor în România la fel aș spune.

Simți că vrei s-o faci, fă-o! Simte-te bine, ești acolo pe teren, e viața ta, îți dă energie, îți dă posibilitatea de a trăi.”, au fost convingerile lui Răzvan Lucescu, potrivit orangesport.ro

Răzvan Lucescu nu vrea să se compare cu tatăl său

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a fost întrebat dacă se consideră „cel mai bun antrenor român”, peste Mircea Lucescu. El nu a ezitat să răspundă, afirmând că ceea ce îl face fericit este rodul muncii sale, neluând în calcul ipoteza potrivit căreia este mai bun decât tatăl său.

„Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta. Azi ești cel mai bun, mâine ești cel mai prost dacă pierzi. Cel mai important e să am în sufletul meu liniștea că mi-am făcut treaba bine. Și atunci eu sunt fericit. E singurul lucru care contează”.

Răzvan Lucescu a mai transmis că titlul câștigat în acest sezon cu PAOK Salonic reprezintă trofeul obținut cel mai greu în cariera sa.

„În primul rând, pentru că PAOK a avut un buget limitat. Apoi, am plecat la începutul sezonului trecut fără nicio speranță, cu o atmosferă negativă. În afară de meciurile de campionat am avut Conference până în sferturi, asta te seacă de toate energiile.

Pe parcursul play-off-ului, am jucat două cu Dinamo Zagreb, două cu Brugge, ne-au întins la maximum. Toate astea au contat!”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit DigiSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?