Superliga Romaniei Mircea Rednic le răspunde contestatarilor după victoria cu Petrolul. "Unii ne vedeau deja retrogradaţi". "Bătrâna Doamnă" e la un pas de playoff

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

UTA Arad s-a impus în etapa a 27-a contra celor de la Petrolul Ploieşti, scor 1-0, şi a făcut un pas important spre intrarea în playoff. Mircea Rednic nu s-a abţinut după meci şi le-a dat o "palmă" contestatarilor. 



UTA Arad are acum 37 de puncte în clasament şi este pe locul 7, dar este la egalitate cu Hermanstadt, echipa care se află pe locul 6, astfel că lupta pentru ultimul loc de playoff se va da în ultimele trei etape ale sezonului regulat. Marcelo Freitas a adus victoria "Bătrânei Doamne" cu Petrolul Ploieşti, după golul marcat în minutul 45+1. 

”Sunt mândru de elevii mei. Un meci greu, nu am avut multe realizări, dar ne-am organizat bine. Țin să felicit cei doi fundași centrali, impecabil au jucat. Și Florin (n.r. Iacob), dar toată echipa, am stat bine. 

Le-am creat mari probleme, chiar mă bucur și îi felicit. O echipă care s-a format în vară, ne vedeau deja retrogradați. Uite, am ajuns pe locul șase (n.r. șapte). E bine, facem o poză și sperăm să rămânem acolo", a declarat Mircea Rednic la finalul meciului. 

Mesaj pentru conducere şi suporteri

Mircea Rednic a dat de înţeles conducerii că aşteaptă o primă pentru elevii săi după aceste rezultate. 

"Sunt sigur că conducerea și domnul Meszar nu vor rămâne indiferenți. Vreau să felicit și suporterii. Astăzi am fost toți împreună, am avut și perioade în care am suferit. Nu trebuie să ne mulțumim, mai avem trei meciuri, toate sunt grele. Avem șansa noastră și trebuie să profităm. 

Trebuie să fim realiști, suntem acolo și avem șansa noastră. Trebuie să fim realiști, noi nu ne-am propus play-off-ul, dar trebuie să luptăm. Ca echipă, cred că am arătat bine", a mai spus antrenorul.

"Cristian Mihai va primi o pălmuţă de la mine"

Mircea Rednic a lăudat tinerii echipei, dar l-a urecheat, proverbial, pe Cristian Mihai. 

"Mihai a jucat bine, dar nu numai el, mai sunt jucători tineri și buni aici. Este o pepinieră bună aici, chiar am vorbit cu conducerea. Anul trecut juca la Pecica, acum e ‘șef‘. Dacă el joacă bine și echipa joacă bine. Bine, a făcut două driblinguri pe acolo pe la 16 metri. El uită, dar va primi o pălmuță de la mine”, a spus Mircea Rednic. 

Următorul meci pentru UTA Arad este în Giuleşti, miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?