Superliga Romaniei Mircea Rednic nu o iartă pe Dinamo şi vrea ca UTA să câştige în ultima etapă. "Nu aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

UTA Arad a învins FC U Craiova 1948 în etapa a 8-a din playout şi şi-a asigurat matematic primul loc în această fază a competiţiei. Cu toate astea, Mircea Rednic vrea victorie şi în ultima etapă, contra celor de la Dinamo. 



"Câinii" au nevoie de victorie cu UTA şi de un joc favorabil al rezultatelor pentru a spera la un loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare. În cazul unui eşec, Dinamo va retrograda direct în Liga 2, la doar un an de la promovare. 

Mircea Rednic e hotărât să câştige meciul contra fostei sale echipe, chiar dacă asta va însemna că sezonul viitor Dinamo nu va evolua în Liga 1. 

"A fost spectacol. La ocaziile pe care le-am avut, puteam să mai dăm. Dar important e că am câştigat, echipa a jucat bine, au avut atitudine, ambiţie, încredere, şi s-a văzut diferenţa. Am câştigat meritat, la câte ocazii am avut. Felicit băieţii, am venit ca echipa care retrogradează prima, nu ne dădea nimeni nicio şansă, că am avut 43 de jucători. Sunt un antrenor fericit. Nu s-a terminat încă, vrem 40 de puncte. Am mai spus-o, suntem foarte serioşi. Jucăm până la final. Am băieţi care respectă competiţia, care respectă suporterii. 

Îmi pare rău de adversari, dar noi avem drumul nostru. Am avut susţinere din partea conducerii, şi asta mi-a dat putere. Am pus suflet şi am fost convins că voi reuşi aici. Nu singur, ci impreună cu jucătorii, cei din conducere, suporterii. Ne-am dat seama că putem face lucruri frumoase aici, chiar şi cu un buget mic faţă de alţii. Sper ca la anul lumea să înţeleagă că vrem altceva la Arad. Adică playoff, şi mi se pare normal. 

Nu contează că sunt, că nu sunt dinamovist. Am bătut Craiova, Voluntari, Botoşani, Iaşi. Să mai facă şi ei ceva. Eu mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat. Dar sunt antrenorul celor de la UTA, lumea mă iubeşte aici, şi cariera mea a renăscut. Intrasem şi eu la un moment dat într-o... din cauză că am gândit cu sufletul. Şi tot eu eram ăla rău. Şi e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea. Au venit specialiştii, în frunte cu mare administrator şef. Lumea îl laudă. De ce? Ăla stă bine mersi de 4 ani, îşi ia salariul. Eu sunt profesionist, respect clubul meu. Mai mult decât am făcut, ce să mai fac? Ajutaţi-vă voi. Nu aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi", a declarat Mircea Rednic. 

Dinamo a remizat în etapa a 8-a cu Universitatea Cluj, scor 3-3, şi are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare, mai ales după ce Poli Iaşi a învins Hermanstadt şi a urcat pe loc de baraj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?