Superliga Romaniei Mircea Rednic, supărat pe lipsa de investitori de la UTA. "Unii au venit cu 10.000 euro. Foarte puţin"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a răbufnit într-o conferinţă de presă şi a criticat lipsa de investiţii de la echipa sa.



"Eu îmi respect jucătorii și chiar fac mult mai mult decât ar trebui și niciun antrenor care a fost pe aici nu s-a implicat cum mă implic eu. Am multe de spus și câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici?! De multe ori mi-am pus întrebări, mai ales după infarctul pe care l-am avut.

Nimeni nu vorbește, ați văzut noua sală de fitness de la Arad, de la echipă? Pe banii mei s-a făcut, de top! Dacă avem și pretenții de play-off, trebuie să le creăm condiții. Eu nu aveam condiții. Acum, toată Academia, toate grupele sunt numai aici, în sală. 

Și a mai făcut Rednic ceva!  Că aici toți sunt milionari și toți sunt utiști, dar nimeni nu sponsorizează. Eu am găsit un sponsor care ne asigură 120.000 (n.r. de euro) până în decembrie și dacă eu mai continui, poate încă 60.000, din care o tranșă s-a dat deja și ne-a ajutat foarte mult.

Nu mai contează cine e și e unul care nu are nicio treabă. E relația mea, o cunoștință de-a mea. Sper să facem un rezultat bun, să facem o stație la Jidvei, la cramă, chiar îmi doresc foarte mult. Mă poartă domnul Meszar la zi de naștere, la oameni politici, la oameni cu bani, am fost și sunt dispus și am fost la mulți care au și chiar au. Și au sponsorizat cu vreo 10.000 de euro. Mi se pare puțin”, a declarat Mircea Rednic. 

"Cu ce atragem noi? Sunt multe echipe peste nivelul nostru"

"Eu chiar mă implic aici, vreau mai mult respect și mai multă recunoștință. Bineînțeles, astea ți le dau rezultate, dar eu cred că în situația în care suntem noi acum, lucrurile nu stau rău, se uită foarte repede. Chiar am văzut niște articole că mai bine în Divizia B, că acolo mai aveam speranțe, mai aveam vise. Cum, mă? Sunteți în prima ligă! Orașul ăsta din asta trăiește.

Orașul ăsta are fotbal, are un teatru, o jumătate de Mall, restul n-aveți! Cu ce atragem noi? Plus financiar, nu suntem top de top. Adică sunt multe echipe peste nivelul nostru. Și uite că ne descurcăm dar ne descurcăm. Și eu îmi doresc, dar sun niște etape, avem șase luni de când suntem împreună și încă mai sunt schimbări.

Toată lumea a făcut transferuri și noi schimbăm doar ceea ce cred eu că aduce o îmunătățire”, a mai spus Rednic.

UTA Arad joacă duminică, 4 februarie, cu U Cluj, de la ora 13:00. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?