Fotbal Mircea Sandu îl felicită pe Gigi Becali: „Din fața televizorului conduce și coordonează echipa!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal l-a felicitat pe Becali după ce FCSB a câștigat titlul de campioană a SuperLigii, o așteptare îndelungată de 9 ani. Sandu l-a avertizat, totuși, pe patronul roș-albaștrilor, în privința Champions League.



FCSB, „jucăria” lui Gigi

Mircea Sandu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlul obținut în acest sezon, după ce FCSB s-a distanțat mult față de celelalte adversare, reușind să devină campioana SuperLigii, după o așteptare de 9 ani. Jucătorilor roș-albaștri li se vor acorda titlul și medaliile în data de 11 mai, la meciul cu CFR Cluj. Suporterii și-au făcut anunțată prezența din timp pe Arena Națională, luând că asalt site-urile pentru a cumpăra bilete la meciul unde se va desfășura decernarea trofeului. 

„Sunt mai bun decât Dan Petrescu sau Marius Șumudică”, declara Gigi Becali, care a glumit că va antrena Liverpool, luându-i locul lui Jurgen Klopp. 

Despre aceste afirmații, a vorbit și Mircea Sandu. Fostul șef al FRF a spus că obținerea titlului de către echipa „condusă” de Becali este datorată deciziilor patronului, care a coordonat echipa de la distanță.

„(Ați văzut că domnul Becali e mai tare decât Dan Petrescu și de cât Marius Șumudică?) (n.r. – râde) A demonstrat. Din fața televizorului conduce și coordonează echipa tehnică.

Face schimbări inspirate. O fi nu o fi FCSB jucăria lui Gigi, a făcut investiții, a câștigat campionatul la pas”, a declarat Mircea Sandu, la sportpesurse.ro

CITEȘTE ȘI Suporterii FCSB iau din nou cu asalt Arena Națională! Numărul uriaș de bilete cumpărate într-o singură zi

Liga Campionilor, dificilă pentru FCSB

Mircea Sandu a mai spus că Gigi Becali a profitat de nivelul slab al fotbalului românesc, autoproclamându-se „antrenorului anului”: „Dacă el s-a angajat să ia campionatul, l-a realizat. Și nici nu are contract. E spectaculos de felul lui așa.”, a spus Sandu.

Cu toate acestea, fostul președinte al FRF a spus că echipa FCSB va avea șanse minime de a ajunge în Champions League: „Totuși, chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu să ajungă în Liga Campionilor”, a mai declarat Mircea Sandu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?