Tenis Misterul "fetei rele" din tenis. O perspectivă sinceră de la Andreea Prisacariu. Despre tatuaje, machiaj și autenticitate în sportul alb

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Andreea Prisacariu, jucătoare română în vârstă de 23 de ani, şi-a câştigat reputaţia de "fata rea" din tenisul românesc. În exclusivitate pentru DC Sport, aceasta a spus ce crede despre porecla ei, dar şi de ce iese machiată la fiecare meci. 



"Sincer, nu ştiu (n.r. de ce e numită "fata rea" din tenis). Eu aşa am fost botezată de presă. Nu m-am declarat niciodată nici că sunt rea, nici că sunt rebelă. Nu ştiu de unde s-a tras concluzia, dar dacă aşa le-a făcut unora plăcere, foarte bine. 

Nu neapărat că mă deranjează, e mult spus, doar că nu prea o înţeleg, nu îi înţeleg rostul. Fie că se trage de la tatuaje, fie că sunt eu un pic mai vorbăreaţă, mai glumeaţă, asta nu înseamnă că sunt nici rebelă, nici rea. Dar nu cred că am puterea să schimb eu chestia asta, trebuie să vină tot din partea celor care mi-au pus acest nume", a declarat Andreea Prisacariu pentru DC SPORT. 

De ce joacă machiată 

"Nu pot să spun că le răspund criticilor, pentru că nu vorbesc cu oamenii care mă judecă. Mie îmi place să mă machiez, sunt fană, mi se pare o formă de artă. Nu e nimic în neregulă ca o femeie să se simtă îngrijită şi frumoasă. Nu zic că e nevoie de machiaj pentru asta, dar ţine şi de faptul să îţi placă treaba asta. Eu am avut probleme cu tenul când eram mică, am avut un ten mai acneic, şi practic pun fond de ten cu protecţie solară, ca să mă protejez de praf. Fiind mai mereu pe zgură şi afară, e normal să fiu mai sensibilă la ten", a mai declarat sportiva. 

37 de tatuaje, fiecare cu însemnătate proprie

"Şi campioana de la Wimbledon, Vondrousova, are tatuaje. Polona Herzog, fostă jucătoare din top 50, are multe tatuaje. Pot să enumăr în continuare. Nu sunt singura tatuată. Sunt, poate, singura foarte tatuată din ţară, dar mai am colege care au şi ele unul sau două tatuaje. Eu nu judec persoanele cu tatuaje. Am 37 de tatuaje. Dacă înseamnă ceva pentru ei, foarte frumos. 

Mie nu îmi plac oamenii care au tatuaje care nu înseamnă nimic pentru ei. Sunt oameni de genul ăsta, care îşi fac tatuaje doar pentru că arată drăguţ. 

Am multe tatuaje cu familie, persoane decedate dragi mie, tatuaje de natură, animalul preferat, lucruri de credinţă, religie, nimic nu e la întâmplare. Animalul preferat e lupul, lupul sfântului Andrei. E şi povestea cu lupul singuratic. E un animal fascinant, îmi place mult să citesc despre ei. Cartea mea preferată este "Femei care aleargă cu lupii"", a completat Andreea Prisacariu. 

Andreea Prisacariu a câştigat 4 titluri de simplu şi opt titluri la dublu în circuitul feminin ITF. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 304 la simplu şi 200 la dublu, până acum. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?