Fotbal Mitică Dragomir reacționează în cazul dosarului penal de la Rapid: „Lovitură înainte de play-off!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mitică Dragomir a comentat recentele informații privind fostul fotbalist și actualul președinte al clubului Rapid, Daniel Niculae, ce a fost „săltat” de mascați în această dimineață.



„Cred că e o glumă!”

Mitică Dragomir s-a declarat șocat de cele întâmplate, afirmând că îl compătimește pe oficialul giuleștean. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că asemenea lui Niculae, și „Bocciu” [Liviu Ungurean], liderul de galerie al Rapidului, a ajuns pe mâna Poliției, conform fanatik.ro 

„Nu se poate așa ceva!”

Dumitru Dragomir a afirmat că evenimentele recente reprezintă „o mare lovitură înainte de play-off”, giuleștenii primind veștile despre Daniel Niculae și „Bocciu”, fix înainte de startul play-off-ului. Astfel că, înainte de desfășurarea meciului cu Farul Constanța, rapidiștii au rămas fără președinte, Daniel Niculae ajungând pe mâna autorităților. Acesta este implicat într-un dosar care are legătură cu introducerea materialelor pirotehnice pe stadion. Asemenea lui, oficialul grupării de sub Podul Grant, cunoscut drept „Bocciu”, șeful galeriei rapidiste, ar fi ajuns și el la Poliție în același caz.

„Cred că e o glumă! Nu se poate așa ceva! Am văzut că domnul Șucu a zis ceva de arme și muniții...am aflat și eu mai multe acum și e vorba de torțe și petarde - de la meciul Rapid cu FCSB a pornit totul!”, a afirmat Dragomir.

De asemenea, el a mai susținut: „Din ce știu eu, l-au ridicat și pe Bocciu. Rapid primește o lovitură chiar înainte de play-off. Mă gândesc, însă, la săracul Niculae! Ce o fi în capul și în sufletul lui acum?!”, a declarat Dumitru Dragomir. 

Acest caz este instrumentat încă din anul 2023, fără nicio legătură cu evenimentele întâmplate la derby-ul din 9 martie, dintre Rapid – FCSB, terminat cu 4-0 în favoarea giuleștenilor. În acest moment, Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor din anul 2021, se află la audieri însoțit de un avocat specializat în cazurile penale, angajat de clubul Rapid.

Dan Șucu, șocat de cele întâmplate

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a fost șocat când a aflat că Daniel Niculae a ajuns pe mâna polițiștilor. Acesta a declarat că „[..] are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înțeleg despre ce poate să fie vorba. Eu știu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb!”. De asemenea, el a mai spus că nu cunoaște, încă, nicio informație despre caz: „Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, conform as.ro

Înainte de startul play-off-ului, echipa giuleșteană are șanse reale la titlu. Rapid București se află pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului FCSB. Vineri, 15 martie, de la ora 20:30, echipa lui Cristiano Bergodi va juca, pe teren propriu, cu Farul Constanța.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?