Superliga Romaniei Mititelu confirmă împrumuturile celor doi jucători olteni. Baeten iese din calculele lui Becali

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FC U Craiova a confirmat declarațiile lui Neluțu Varga privind împrumutul a doi jucători de la clubul oltean.Mititelu confirmă: Bauza și pe Baeten, jucători împrumutați la CFR Cluj

Adrian Mititelu, patronul echipei recent retrogradate FC U Craiova, a confirmat împrumuturile jucătorilor Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, fotbaliștii oltenilor urmând a juca un sezon pentru formația ardeleană.

„Este adevărat. Am bătut palma, am ajuns la o înțelegere cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Urmează ca jucătorii să fie de acord cu acest transfer, ar fi vorba de un împrumut pe o perioadă de un an.

Ei au transmis clar că nu vor să evolueze în Liga a 2-a, îi înțeleg, au dreptate. Deși au ajuns și din vina lor aici, eu i-am înțeles că au un anumit nivel. Le-am respectat această doleanță”, a transmis Adrian Mititelu la Fotbal Club.

Neluțu Varga: „ Îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten”

Neluțu Varga a declarat că CFR Cluj dorește să îi transfere pe ambii jucători ai oltenilor, luând în calcul mai întâi un împrumut. 

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an.

Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet. Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu.

Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.”, a spus patronul clubului CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel