Fotbal Mititelu nu vinde jucătorii de bază şi îi dă mână liberă lui Marius Croitoru

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, după retrogradarea în Liga 2. Adrian Mititelu spune că tehnicianul va avea mână liberă la echipă, dar şi că jucătorii de bază vor fi păstraţi. 



”Nu am crezut niciodată că vom retrograda. Dincolo de erorile apărării, totuși aveam o echipă valoroasă, o echipă cu jucători buni. Aveam condiții de play-off. Ultimele deplasări le-am făcut cu avion charter. Aveam condiții. Nu i-am certat prea rău, nu am țipat la ei, nu le-am făcut nimic. Poate a fost prea mult bine.

Nu mi-a ieșit cu fotbalul. Am noroc de jucători, dar n-am noroc de rezultate. O să vedeți acum, va fi altă echipă din punct de vedere al exprimării. Nu cred că vând (n.r. jucătorii de bază), lumea știe că sunt încăpățânat. Mulți îmi oferă sume la care mă apucă râsul.

Vom juca tot pe ‘Oblemenco’. Asta e, la cât am pierdut la viața mea, ce mai contează? Mai închid ochii la încă 2-3 milioane de euro în plus și gata. Familia mea știe că sunt bolnav de fotbal. Dușmanii ar fi cei mai fericiți să vadă că închidem taraba.

Asta e, stăm un an în Liga 2. Important e să avem continuitate, să vedem unde am greșit și să nu mai facem greșeli. Îi dăm libertate lui Croitoru să pună ‘nuiaua’ pe ei. E un băiat foarte deștept. El are nevoie de noi, noi de el și vom putea face o simbioză împreună.

Iar la anul, când vom reveni în SuperLiga, vom veni ca o echipă puternică din prima etapă”, a spus Adrian Mititelu, la Sport Total FM.

Giovanni Costantino îi sfătuieşte pe Bauza şi Baeten să plece de la FC U 

"Având în vedere calitatea lor, trebuie să stea în prima divizie. În a doua ligă, riscă să joace la un nivel prea scăzut pentru ei. Sunt jucători prea buni, şi îşi pot pierde motivaţia. Cred că trebuie să facă un pas în faţă în carieră. 

Willy Baeten este un jucător pe care îl văd foarte bun la mijloc. Are un stâng foarte bun. Cred că ar fi un transfer foarte bun pentru orice echipă. 

Bauza e un jucător diferit. E foarte tehnic. Dacă îl pui în centrul jocului, poate fi foarte folositor. 

Când i-am cunoscut, le-am spus amândurora că FC U trebuie să fie doar un pas în cariera lor. Trebuie să joace bine, şi să facă pasul mai departe. Pentru că au potenţialul şi calitatea să facă exact asta", a declarat Costantino pentru DC Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?