Superliga Romaniei MM Stoica, despre implicarea directă a lui Gigi Becali la echipă: „De regulă, sună la pauză”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoica a dezvăluit modul de lucru al lui Gigi Becali în timpul meciurilor și dificultatea colaborării cu patronul celor de la FCSB.



„Bă, gata! Le pierde pe toate...”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a explicat modul de lucru practicat de patronul celor de la FCSB, dar a mărturisit și dificultatea colaborării cu acesta.

După ce echipa FCSB a câștigat titlul de campioană a SuperLigii după 9 ani de pauză, Mihai Stoica a decis să ofere câteva detalii despre imixtiunea lui Gigi Becali la formație.

MM Stoica a spus, fără ezitare, că „Imixtiunea lui este mult mai mică decât imixtiunile altor patroni, dar care nu ies niciodată să spună asta. Singura chestie care câteodată ne dă frisoane este că în timpul meciului sună și spune 'Vreau să-l schimbi p-ăla!'. Numai cu mine vorbește tot timpul. N-a sunat pe bancă niciodată, astea-s bazaconii”.

„Câteodată e deschis și unei discuții, nu neapărat unor negocieri. De regulă, sună la pauză. Când un jucător pierde trei mingi la rând e o mare problemă pentru respectivul. Eu le tot spun asta. 'Bă, oameni buni, încercați să nu jucați decisiv! Intră-ți în mână pasând normal, doi metri în lateral sau în spate. Ca să nu se vadă trei la rând!

Când sună spune: 'Bă, gata! Le pierde pe toate. Mi-ai zis că nu, dar le pierde pe toate'. OK! Atunci trebuie să ne conformăm”, a explicat Mihai Stoica.

CITEȘTE ȘI Pintilii e mulțumit după câștigarea titlului din SuperLigă: „Că-i nea Gigi, că suntem noi, nu mai contează!”

MM Stoica: „Câteodată dialoghează...”

Mihai Stoica a dezvăluit și când poate să îi explice anumite aspecte lui Gigi Becali, mărturisind că o colaborare cu acesta este greu de întreținut. Totuși, el îl cunoaște bine pe patronul celor de la FCSB și știe cum să dialogheze cu el.

„Câteodată dialoghează, câteodată zice: 'Schimbă-l!'. Iar eu știu când se poate dialoga. Îl cunosc prea bine. Am venit la Steaua în 2002, suntem în 2024. Am mai plecat, dar m-am întors.

E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi, dar prefer asta”, a mai spus MM Stoica, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?