Superliga Romaniei MM Stoica, despre posibilitatea FCSB de a juca în Ghencea: „Nu ai cum să dorești să joci în altă parte!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoica a făcut o serie de declarații referitoare la posibilitatea echipei FCSB de a juca pe stadionul „Steaua”, de la începutul sezonului viitor.MM Stoica confirmă: „Avem Ghencea, atât!”

Mihai Stoica a anunțat faptul că FCSB va juca la începutul sezonului viitor pe stadionul „Steaua”, din Ghencea. Acesta vine și confirmă afirmațiile lui Gigi Mustață, care spunea, la începutul săptămânii, că echipa roș-albastră va reveni, într-adevăr „acasă”.

„(n.r. - FCSB joacă din nou în Ghencea) Nu ai cum să dorești să joci în altă parte, nu vor fi meciuri sub 6.000, ca să jucăm pe Arc! Ne-am ținut de cuvânt, nu am forțat să jucăm în Ghencea niciodată, ci doar când Arena Națională nu ne poate primi.

Asta e situația. Când Arena Națională e disponibilă, jucăm. Avem Ghencea, atât!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

CITEȘTE ȘI Șanse mari ca derby-ul Rapid - FCSB să se joace fără spectatori. Unde s-ar putea desfășura partida

FCSB joacă în Ghencea, potrivit lui Mustață

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a afirmat că nu ar fi de bun augur ca partida dintre FCSB și Rapid București, din ultima etapă a play-off-ului, să se joace la Mioveni, în condițiile în care stadionul din Giulești ar putea fi suspendat, după ce suporterii rapidiști au folosit, din nou, torțe și fumigene pe care le-au aruncat pe teren, în timpul la meciului cu Universitatea Craiova, încheiat cu 1-2.

Liderul peluzei a adus în discuție stadionul din Ghencea, spunând că există șanse mari ca FCSB să joace meciurile din preliminariile Champions League acolo.

„Ultima etapă nu știm exact unde jucăm. Înțeleg că nu vor să ne primească în Giulești, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-și asume asta.

Dacă nu știm unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înțeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că așa vreau eu”, a spus Mustață, pe canalul de YouTube al lui Gabi Safta, Templul Sportului.

„Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul! Până în septembrie, acolo jucăm! Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie!”, mai declara Mustață, la începutul săptămânii.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel