Echipa nationala Momentele care nu apar în documentarul "În inima naţionalei". "Nimeni din Federaţie nu recunoaşte"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Filmul documentar "În inima naţionalei" arată povestea calificării naţionalei la EURO 2024. Există, însă, şi momente care nu apar în film. Costin Ştucan, jurnalist iAmSport, a sesizat lipsa unor momente şi oficialilor din Federaţia Română de Fotbal, dar niciunul nu a vrut să recunoască aceste lucruri. 

"Am vorbit cu cei din Federaţie, niciunul nu recunoaşte. La pauza meciului cu Elveţia, când era 2-0 pentru Elveţia, nu s-a filmat nimic. Când rezultatul era prost, nu s-a filmat nimic. Lipsesc 3 momente din documentar. L-am întrebat pe Remus Achim, pe regizor, şi el a zis că au avut acces non-stop. Dar eu cred că Iordănescu le-a interzis să intre în vestiar în unele momente. Antrenorul român are o problemă. Dacă lucrurile merg rău, nu mai contează că avem un contract sau că trebuie să ne filmeze cineva.

La echipele din străinătate, când lucrurile sunt rele, au filmat. Pentru că atunci vezi, de fapt, un vestiar. În documentarul ăsta lipsesc 3 momente, când România nu avea rezultat la pauză sau când finalul nu a fost ok. Lipsesc 3 discursuri ale lui Iordănescu. Eu aş fi vrut să văd ce le-a zis la pauza meciului cu Elveţia. Şi nu e. Cred că nu i-a lăsat să filmeze. Sau dacă i-a lăsat, le-a spus să nu dea, pentru că s-a întâmplat ceva prea rău în vestiar", a declarat Costin Ştucan la podcastul "Vin de-o poveste". 

Filmul, regizat de Remus Achim, oferă suporterilor „o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre EURO 2024. Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor și meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoții, dezamăgiri și bucurii, epuizare și explozie de energie”, potrivit descrierii realizate de către FRF.

Toți membrii echipei naționale, atât fotbaliștii cât și staff-ului tehnic, au participat, duminică seară, la această proiecție cinematografică, decizia de a viziona filmul unii alături de ceilalți fiind luată de către jucători. Cu toate că unii dintre aceștia au încheiat sezonul mai devreme, au așteptat să vizioneze filmul împreună.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel