Fotbal international Monza, echipa care l-a vrut pe Darius Olaru, neînvinsă de cinci etape în Serie A

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

AC Monza a câştigat meciul cu Salernitana din Serie A, scor 2-0, şi a ajuns la 5 etape fără înfrângere. 



Cele trei puncte au fost aduse de golurile lui Daniel Maldini, împrumutat de la AC Milan, şi Matteo Pessina. Monza a urcat acum pe locul 11, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, Salernitana a rămas pe ultima poziţie, cu doar 13 puncte acumulate în 26 etape, şi cel mai probabil va juca în Serie B sezonul viitor. 

Monza l-a vrut în această iarnă pe Darius Olaru şi s-a vorbit mult de o posibilă ofertă în valoare de 5 milioane de euro pentru mijlocaşul FCSB-ului. În cele din urmă, însă, mutarea nu s-a mai concretizat. 

Genoa, fostă echipă a lui Drăguşin, victorie cu Udinese 

Într-o altă partidă, Genoa a trecut cu 2-0, acasă, de Udinese. Mateo Retegui (36) şi Mattia Bani (40) au marcat golurile genovezilor, care momentan sunt pe locul 12, cu 33 de puncte. Udinese este pe locul 16, cu 23 de puncte.

Echipa Empoli, cu internaţionalul român Răzvan Marin integralist, s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Sassuolo.

Pe Stadio Mapei, gazdele au marcat prin Andrea Pinamonti (54, penalty) şi Gian Marco Ferrari (77), oaspeţii punctând prin Sebastiano Luperto (11), M'Baye Niang (64, penalty) şi Simone Bastoni (90+4).

Marin a oferit pasele decisive la primul şi ultimul gol marcate de oaspeţi.

Empoli are acum 25 de puncte şi este pe locul 13, în timp ce Sassuolo este pe 17, cu 20 de puncte, fără victorie în ultimele cinci etape.

Aşa cum se ştie, Bologna a obţinut vineri seara cea de-a cincea victorie consecutivă în Serie A, învingând cu 2-0, pe teren propriu, pe Verona, în prologul rundei.

Giovanni Fabbian (27) şi Remo Freuler (65) au marcat pentru echipa gazdă, care este acum pe locul 4, cu 48 de puncte, la patru puncte de podium.

Verona ocupă poziţia a 18-a (din 20) cu 20 de puncte şi se află în lupta pentru evitarea retrogradării.

Inter Milano, Juventus Torino şi AC Milan se află în fruntea clasamentului, cu 63, 54, respectiv 52 de puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel