Fotbal international Motivul pentru care Zinedine Zidane nu vrea să o antreneze pe Manchester United. "Eu lucrez diferit..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Zinedine Zidane a fost întrebat dacă va antrena la Manchester United, însă tehnicianul care a cucerit trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid a dat un răspuns clar. 



"Când eram jucător, puteam alege aproape orice club la care vreau să joc. Ca antrenor, nu sunt 50 de cluburi la care să mă duc, sunt două sau trei posibilități. Dacă aleg să merg undeva, mă duc să câștig. Spun asta cu toată modestia. De asta nu pot merge nicăieri în momentul de față.

Când ești antrenor și există un jucător precum Kylian Mbappe, e și normal să vrei să îl antrenezi. Se pot întâmpla multe lucruri, e posibil să se întâmple într-o zi. E un jucător care poartă așa cum trebuie tricoul Franței. În orice caz, admir ceea ce face

Există și alte motive pentru care nu găsesc echipă. Limba, spre exemplu. Anumite situații fac lucrurile mai dificile. Oamenii mă întreabă: «Te duci antrenor la Manchester United?». Înțeleg engleza, dar nu sunt atât de stăpân pe ea.

Știu că sunt antrenori care se duc la cluburi fără a ști la perfecție limba din campionatul respectiv, dar eu lucrez diferit. Pentru a câștiga, e nevoie ca multe elemente să intre în joc, vorbim de un context global. Eu știu de ce am nevoie pentru a câștiga și nu renunț la principiile mele”, a spus Zidane pentru L’Equipe.

Despre Zidane s-a spus şi că o va antrena pe Marseille 

La sfârşitul lui septembrie, presa spaniolă a anunţat că Zidane a respins avansurile pe care i le-a făcut Olympique Marseille după ce clubul din sudul Franţei s-a despărţit de tehnicianul cu care a început sezonul, Marcelino.

"Cât timp voi fi antrenor, vor exista întotdeauna zvonuri. E foarte plăcut să mă aflu aici cu toţi aceşti oameni şi cu familia Juventus, este cel mai frumos lucru pentru că aceste evenimente sunt necesare din când în când. Sunt fericit să fiu aici împreună cu toţi suporterii lui Juventus. Ne-ar plăcea să jucăm de mai multe ori şi să-i vedem pe suporteri", a afirmat cel care a fost campion mondial şi european ca jucător cu naţionala Franţei.

Întrebat din nou despre viitorul său, Zidane a spus: "Mă bucur de familie şi vom vedea mai târziu."

La sfârşitul lui septembrie, El Mundo Deportivo a dezvăluit că Zidane a respins avansurile lui Olympique Marseille după plecarea lui Marcelino. Cotidianul spaniol a precizat că fostul mijlocaş, născut la Marsilia, nu ar fi fost convins de actualul proiect al lui OM şi că nu ar fi exclusă o revenire a sa la Real Madrid în vara lui 2024, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel