Fotbal international  Mouctar Diakhaby (Valencia) a suferit o luxaţie la genunchi în partida cu Real Madrid

Data publicării:
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels

Mouctar Dikhaby, fundaşul echipei Valencia, accidentat grav sâmbătă seara, în timpul partidei cu Real Madrid (2-2), din La Liga, a suferit o luxaţie la genunchiul drept, a transmis clubul său, conform AFP.



"După îngrijirile medicale iniţiale, fundaşul central a fost internat într-un spital pentru un control şi aşteaptă examene suplimentare"', a transmis Valencia CF într-un comunicat. Clubul spaniol i-a urat "mult curaj" fotbalistului său.

În timpul unui duel cu Aurelien Tchouameni de la Real Madrid, în finalul partidei, internaţionalul francez a căzut în mod involuntar peste piciorul drept al lui Diakhaby și i-a provocat leziunea respectivă.

Fostul jucător al lui Olympique Lyon, care are acum 27 de ani, a primit îngrijiri medicale timp de câteva minute, fiind înconjurat de coechipierii săi şi de jucătorii Realului. Unii dintre fotbaliști au fost profund marcați de gravitatea accidentării, conform imaginilor difuzate de televiziunea care a transmis meciul. 

Fundaşul Valenciei a fost scos de pe teren cu o targă, în ovaţiile spectatorilor de pe stadionul Mestalla. Apoi, a fost transportat la spital cu o ambulanţă.

Mijlocaşul Aurelien Tchouameni s-a zis că este "cu adevărat dezolat de ceea ce s-a întâmplat" şi i-a transmis "însănătoşire grabnică" lui Diakhaby.


dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel