Fotbal Mourinho, din nou antrenor. Când dorește portughezul să revină pe banca tehnică

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rămas fără echipă, Jose Mourinho declară că își dorește să revină în antrenorat. El nu exclude să devină tehnicianul vreunei echipe din campionatul Portugaliei.



Fotbalul este viața lui Mourinho

Jose Mourinho, antrenorul portughez, a afirmat, duminică, la Algarve, că nu activează ca tehnician la niciun club în acest moment, dar că intenționează să lucreze din nou, din vara viitoare, informează EFE, citat de Agerpres.

„Nu am club, sunt liber. Dar vreau să lucrez, din vara viitoare vreau să lucrez”, a spus Mourinho presei, pe circuitul de la Algarve (Portugalia).

Mourinho s-a despărțit de echipa AS Roma în luna ianuarie, iar în momentul actual acesta nu este antrenorul vreunei echipe de fotbal. Acesta a fost întrebat dacă ar lua în considerare revenirea în campionatul Portugaliei, unde le-a antrenat pe Benfica Lisabona, Uniao Leiria și FC Porto - o posibilitate pe care portughezul nu a exclus-o.

„Nu spune niciodată nu, mai ales în fotbal!”, a afirmat tehnicianul.

Portughezul își dorește din nou banca de antrenor

„Viața mea este fotbalul, pot antrena oriunde și nu am nicio problemă”, a mai adăugat el.

Jose Mourinho, în vârstă de 61 de ani, a asistat, duminică, la Marele Premiu al Portugaliei la motociclism viteză, la clasa MotoGP, fiind cel care a fluturat steagul în carouri la finalul cursei câștigate de spaniolul Jorge Martin.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?