Echipa nationala Mundo Deportivo, articol despre Ianis Hagi înainte de meciul dintre Barcelona şi Alaves. "Părea, practic, predestinat să fie fotbalist"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ziarul spaniol Mundo Deportivo i-a dedicat un articol întreg lui Ianis Hagi înainte de meciul dintre Deportivo Alaves şi FC Barcelona. Românul este anunţat titular. 



"Cu 10, un alt Hagi se intersectează cu Barcelona.

Ianis, fiul legendarului Gica, joacă acum la Alavés și va evolua împotriva Barcelonei, duminică. Un nume de familie încărcat cu istorie fotbalistică. Ianis Hagi este fiul legendarului Gică Hagi, un jucător istoric român al anilor 90, și nepotul unui alt fost jucător al Barcelonei: Gică Popescu, care a fost chiar căpitan al echipei.

Cu aceste precedente părea, practic, predestinat să fie fotbalist. Și anul acesta, la 25 de ani, internaționalul României a început o nouă etapă a carierei sale, după împrumutul la Deportivo Alavés, poarta de intrare în LaLiga, după ce a trecut pe la Viitorul (România), Genk (Belgia) și Glasgow Rangers (Scoția), alături de care mai are contract până în 2026.

Antrenat la academia Gică Hagi din țara sa, fotbalistul român a participat până acum la 9 meciuri din La Liga, dintre care 6 titular, și este de așteptat să joace cu Barca, unde tatăl său a evoluat două sezoane (1994-95 și 1995-96), timp în care a contribuit cu 11 goluri în 51 de jocuri și a câștigat o Supercupă a Spaniei.

Ianis Hagi, un ambidextru care poate juca pe ambele aripi, dar și ca mijlocaș, a avut cea mai bună performanță a sa în meciul din Cupă, împotriva lui Deportivo Murcia. A fost pe teren timp de 29 de minute și a marcat golurile șase și noua ale formației sale", se arată în materialul Mundo Deportivo

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?