Superliga Romaniei Mutările verii în Superliga. Discuţii pentru Alex Albu, Andrei Ivan, Alex Cîmpanu şi Lucas Zima

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

DC Sport a aflat, în exclusivitate, ce mutări se pregătesc în fotbalul românesc în această vară. Perioada de transferuri începe pe 18 iunie, dar discuţiile pentru jucători au început deja. Am aflat, astfel, ce oferte are Alexandru Albu, căruia i s-a terminat contractul cu FC Rapid, ce se va întâmpla cu Andrei Ivan şi cu Alexandru Cîmpanu de la Universitatea Craiova, dar şi ce viitor are Lucas Zima, portarul celor de la Petrolul. 

"Alexandru Albu are mai multe oferte din străinătate, sunt discuţii cu cluburi din Cipru, o echipă din liga a doua germană şi discuţii în zona arabă. Sunt echipe de top", a declarat impresarul Mihai Stan pentru DC Sport. 

Cîmpanu nu e în vederile lui Gâlcă, pentru Ivan sunt discuţii 


"Ivan este în continuare sub contract cu Universitatea Craiova. Costel Gâlcă se bazează foarte mult pe el în sezonul viitor, dar în cazul în care vin oferte, cred ca va putea pleca. Sunt cluburi care întreabă despre situaţia lui. 

În ceea ce îl priveşte pe Alexandru Cîmpanu, el nu este în vederile lui Costel Gâlcă. Căutăm soluţii, împreună cu clubul, să plece, ori transfer definitiv, ori sub formă de împrumut. Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare", a mai declarat agentul. 

Petrolul intră într-o nouă eră. Discuţii pentru transferul lui Lucas Zima 


Petrolul Ploieşti are un nou antrenor, în persoana lui Mehmet Topal, şi investitori din Turcia, iar echipa s-ar putea schimba din temelii. Portarul Lucas Zima ar putea fi lăsat să plece, în cazul unei oferte care să satisfacă cerinţele clubului şi ale jucătorului. 

"Mihnea Rădulescu s-a întors după împrumutul de la Gloria Buzău. A făcut un sezon bun acolo, sperăm să facă un sezon la fel de bun la Petrolul, nu ne gândim la transfer în perioada asta. Pentru Zima, sunt cluburi care întreabă de el, dar nu e nimic concret. Dacă nu se va face transferul, va rămâne la Petrolul", a mai spus Mihai Stan. 

"Perla" lui Hagi, Ionuţ Cojocaru, mai are de demonstrat 


"Ionuţ Cojocaru trebuie să joace în continuare la Farul, să confirme, abia apoi ne vom gândi la transfer. Momentan, prioritatea lui este să joace la Farul şi să confirme", a completat impresarul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel