Fotbal international Nacho se desparte oficial de Real Madrid după 23 de ani. Mesajul lui Florentino Perez

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nacho a fost căpitanul lui Real Madrid în sezonul precedent şi a câştigat titlul în La Liga şi a 15-a Ligă a Campionilor din palmaresul clubului. Acum, însă, după 23 de ani petrecuţi la club, a decis să plece în Arabia Saudită. ”Real Madrid anunță că Nacho, căpitanul nostru, a decis să-și încheie cariera de jucător în cadrul clubului.

Real Madrid vrea să-și exprime recunoștința și afecțiunea către Nacho, una dintre marile legende ale clubului nostru.

Nacho a ajuns la Real Madrid în 2001, când avea doar 10 ani, și a jucat la toate categoriile echipei noastre de tineret până când a devenit jucător de la prima echipă în 2012. De atunci, ne-a apărat tricoul timp de 12 sezoane, într-una din cele mai de succes perioade din istoria lui Real Madrid. În tot acest timp a jucat 364 de meciuri și a câștigat 26 de titluri: 6 Champions Leage, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 La Liga, 2 Cupe ale Regelui și 5 Supercupe ale Spaniei.

În plus, cu echipa Spaniei a devenit campion european sub 21 de ani și campion al Ligii Națiunilor, iar în prezent joacă la Campionatul European 2024 din Germania.

Nacho își încheie cariera la Real Madrid drept căpitanul care a ridicat al cincisprezecelea trofeu UCL la Wembley și ca unul dintre cei cinci jucători care au câștigat 6 Champions League în toată istoria fotbalului.

Președintele Real Madrid, Florentino Perez, afirmă că 'De când a ajuns la academia noastră în copilărie, Nacho a fost întotdeauna un exemplu pentru toată lumea și a câștigat dragostea, recunoașterea și admirația tuturor fanilor lui Real Madrid. Real Madrid este și va fi întotdeauna casa lui'.

Real Madrid îi urează lui și întregii sale familii mult succes în această nouă etapă a vieții sale”, a fost mesajul transmis de ”Galactici” într-un comunicat oficial.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel