Fotbal international Napoli nu renunță la Radu Drăgușin. Ce sumă ar cere Tottenham pe transferul românului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul român a fost titular în ultimele partide disputate de Tottenham. Cât timp a fost rezervă, potențialul lui Drăgușin a fost urmărit și de alte cluburi de fotbal, printre care și SSC Napoli.



Rămâne Drăgușin la Tottenham?

După ce a vizionat multe dintre partidele echipei sale de pe banca de rezerve, Radu Drăgușin a fost titular în ultimele meciuri disputate de către cei de la Spurs. Mai mult decât atât, prestațiile sale au fost lăudate, astfel că situația fotbalistului român continuă să fie urmărită de cluburi internaționale, precum SSC Napoli.

Se pare că pe lista italienilor fotbalistul român ar fi încă prezent. Despre un potențial transfer la echipa italiană s-a mai vehiculat și lunile trecute, însă actuala echipă a fundașului central l-a păstrat pe acesta în cadrul formației.

Cu toate acestea, clubul Napoli încă are în vedere transferul lui Radu Drăgușin în această vară, doar că suma cerută de cei de la Spurs ar atinge aproape 50 de milioane de euro.

Fosta campioană a Italiei are în vedere consolidarea axului central din defensivă, lista potențialelor transferuri implicându-i pe Alessandro Buongiorno, David Hancko și Rafa Marin, variante mai ieftine decât fotbalistul român, potrivit italienilor, citați de sportpesurse.ro.

CITEȘTE ȘI Florin Manea anunță discuții cu șefii lui Tottenham despre Radu Drăgușin. „Foarte multe echipe m-au întrebat de situația lui”

Drăgușin se simte ca acasă la Tottenham

Fotbalistul român care face parte din echipa celor de la Tottenham din ianuarie 2024 s-a regăsit de multe ori pe banca de rezerve. Cu toate acestea, el a fost integralist în ultimele meciuri, având o prestație pozitivă.

„Ce mod de a termina sezonul! În cele câteva luni petrecute la Tottenham, am simțit un sentiment de acasă. Mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise, vouă, familiei Spurs. Să continuăm să luptăm împreună!”, a scris Radu Drăgușin pe Instagram, după victoria cu Sheffield United, scor 3-0.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?