Handbal Naţionala feminină de handbal tineret a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Federatia Română de Handbal
Facebook Federatia Română de Handbal

Naţionala României de handbal feminin de tineret a învins Brazilia în meciul de debut la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord.Tricolorele au câştigat la limită, scor 26 la 25, după ce la pauză s-a intrat cu scor egal, 13-13. 

România a avut un început fulminant de repriză secundă, desprinzându-se la 19-15 în minutul 36 și 22-17 în minutul 42. Cu toate acestea, echipa noastră a trăit periculos finalul de meci, din cauza numeroaselor greșeli tehnice comise – 17 pe toată durata jocului. Așa s-a făcut ca în ultimul minut să ratăm, prin Alisia Boiciuc, ultimul atac cu 18 secunde înainte de final, după care intervenția excepțională a Anei Maria Cristea (cea mai bună jucătoare a noastră în acest meci) în situație de 1 la 1 cu Dos Santos a făcut ca România să termine victorioasă, scrie Handbal Mania.

România dispută următorul meci contra Iranului. 

Diana Lixăndroiu, desemnată jucătoarea meciului 

"Felicităriiii, România!!!

Naționala de tineret, feminin a câștigat primul meci de la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord. România- Brazilia s-a încheiat cu scorul de 26-25, iar Diana Lixăndroiu a fost desemnată jucătoarea meciului", au scris cei de la FRH pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal

DC Media Group Audience
pixel