Superliga Romaniei Neguț înscrie în prelungiri și smulge un punct din duelul cu FC Botoșani! Moldovenii nu reușesc să plece cu cele trei puncte de la Sibiu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Hermannstadt era aproape să piardă toate cele trei puncte de pe teren propriu, dar sibienii au reușit să înscrie în prelungirile partidei, prin golul lui Cristian Neguț. Astfel, botoșănenii pierd două puncte importante, având avantaj până în minutul 90+3. 



Sibienii iau un punct în prelungirile partidei. FC Botoșani, tot în cursa pentru salvare

FC Hermannstadt reușește să termine duelul cu FC Botoșani fără înfrângere, după ce Cristian Neguț a egalat scorul în prelungirile partidei, min. 90+3. Primul gol a fost înregistrat de echipa gazdă, care a deschis tabela prin Mailat, în minutul 61. Cu toate că ambele echipe au avut ocazii pe parcursul meciului, reușitele au fost înscrise abia în cea de-a doua repriză. 

Sibienii mai adaugă un punct la totalul de 27 de puncte, fiind liderul din play-out, pe când botoșănenii urcă o poziție, pe loc de baraj. Cu toate acestea, Poli Iași și FC U Craiova mai au câte un meci de disputat, astfel că cele două puncte pierdute în meciul de vineri seară reprezintă un eșec pentru moldoveni, mai ales că au condus cu 1-0 mai bine de 90 de minute.

Ultimele două confruntări dintre cele două formații s-au terminat cu o remiză și o înfrângere pentru cei de la Botoșani, respectiv 2-2 în luna septembrie, pe terenul propriu al moldovenilor, ardelenii ieșind victorioși la ei acasă, în luna ianuarie, scor 2-0.

Echipe de start

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica – Paraschiv, G. Iancu. Rezerve: Muțiu, I. Pop – Medina, Antoche, D. Iancu, Nerguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca.

Antrenor: Marius Măldărășanu.

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Dican, Petro, Florescu – Mitrov, Ferreira, E. Lopez. Rezerve: Kukic – Celea, Șeroni, Gligor, David, Filip, Kaprof, Fulop, Mailat, Ofosu, Margiotta.

Antrenor: Bogdan Andone.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel