Superliga Romaniei Neil Lennon a ales-o pe Rapid în dauna lui Aberdeen şi Hibernian. "Vreau să îmi lărgesc orizonturile"

Data publicării:
Facebook FC Rapid
Facebook FC Rapid

Neil Lennon, antrenorul celor de la FC Rapid, a anunţat că a refuzat oferte de la Aberdeen şi Hibernian, în Scoţia, înainte de a semna cu giuleştenii. 



"Am avut oferte din Scoția vara trecută, dar le-am refuzat pentru că nu erau ce îmi trebuia mie. Am simțit că pot lucra la un nivel mai ridicat. Rapid e o opțiune mult mai bună. În aprilie, am avut o scurtă conversație cu Aberdeen, dar doar atât. Și cu Hibernian a fost o scurtă discuție, nimic mai mult.

Toate cele 3 echipe bucureștene sunt de mare tradiție. Când jucăm cu Steaua pe stadionul național sunt aproape 60.000 de oameni în tribune. Trebuie să înțeleg cultura românilor, cum văd ei fotbalul.

Nu pot să mă duc și să le zic: 'Așa procedam eu la Celtic'. Nu cred că mai merge cu mâna de fier. Are un impact mult mai mic în ziua de azi”, a explicat Neil Lennon pentru BBC. 

"Vreau să îmi lărgesc orizonturile"

Neil Lennon a explicat şi de ce a ales să vină în România. 

"Am fost impresionat de ce a avut de zis patronul de la Rapid. Am fost la București, am văzut facilitățile și infrastructura. E un club în mare creștere. Tot fotbalul românesc e în creștere, naționala e la EURO. Infrastructura progresează, antrenorii sunt buni și există competiție între ei.

Pe hârtie, poate te gândești că nu e așa. Dar, în practică, potențialul e uriaș în România. Am realizat multe în Scoția, acum e șansa mea să-mi lărgesc orizonturile. Mi-a plăcut perioada petrecută în Cipru și sper să-mi placă în România”, a mai spus antrenorul nord-irlandez. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?