Superliga Romaniei Neil Lennon, prima declaraţie despre Luka Gojkovic, primul transfer al Rapidului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Neil Lennon a asistat la meciul naționalei U18, unde i-a urmărit pe tinerii giuleșteni selecționați. Acesta a vorbit şi despre Luka Gojkovic, primul transfer al Rapidului în această vară. 



Întrebat ce părere are despre tinerii jucători din Giuleşti, Neil Lennon a spus că "am venit să văd câţiva jucători de-ai noştri jucând pentru naţională. Aceşti jucători sunt importanţi pentru mine. Vrem să dezvoltăm şi să luăm cât mai mulţi jucători de la academie, să joace în cele din urmă la prima echipă. Pentru toate echipele este important, dar pentru mine personal cu atât mai mult, pentru că vreau să dezvoltăm jucători pentru Rapid". 

Luka Gojkovic, primul transfer al Rapidului, analizat de Neil Lennon 

Vineri, Rapid a anunţat aducerea lui Luka Gojkovic, mijlocaş central, poreclit "Xavi al Serbiei". 

"Este un jucător foarte bun, l-am urmărit, îl placem. Este foarte puternic cu mingea la picior, are o energie bună, un picior stâng foarte bun, are calitate. Dacă vede o pasă în faţă, o dă, este entuziast şi are rezistenţă. Sunt foarte fericit că am făcut acest transfer", a mai declarat Lennon.  

În sezonul trecut al campionatului din Serbia, Gojkovic a marcat 3 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 38 de partide, şi a jucat în medie 87 de minute pe meci. 

"Va fi o plăcere și o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid și abia aștept să joc pentru acest club, dar și să am o contribuție la performanțele echipei.

Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câștigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă și aștept cu mare interes să joc în fața lor”, a spus Luka Gojkovic pentru fcrapid.ro.

Lotul Rapidului se reuneşte luni, 10 iunie 

"Abia aştept să începem partea de presezon, să ne reunim. Vom munci din greu în presezon, ca să fim siguri că pregătirea este perfectă pentru startul sezonului", a completat Neil Lennon.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?