Superliga Romaniei Neluțu Sabău consolidează formația „U” Cluj, pentru următorul sezon. O nouă achiziție a clujenilor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După cooptarea fotbalistului de la FCSB, Ovidiu Popescu, se pare că Ioan Ovidiu Sabău a mai pus ochii pe un jucător din SuperLiga.



Șansa de a juca din nou în SuperLiga, pentru Vadim Rață

Se pare că tehnicianul celor de la Universitatea Cluj urmărește să își consolideze formația, înainte de începutul noului sezon de SuperLigă. Pentru a-și întări lotul, Neluțu Sabău dorește să înceapă colaborarea cu un jucător al formației retrogradate, FC Voluntari. Este vorba despre jucătorul moldovean Vadim Rață.

Fotbalistul de 31 de ani a înregistrat 9 sezoane în prima divizie de fotbal din România, astfel că jucătorul celor de la FC Voluntari este căutat de antrenorii din Liga 1.

Vadim Rață a jucat mai multe sezoane în prima ligă de fotbal din Republica Moldova, ca în anul 2019 să se alăture formației Chindia Târgoviște. Mai apoi, el și-a continuat parcursul în SuperLiga, ultimul contract semnat fiind cel cu echipa FC Voluntari, în anul 2021.

Rață se poate lăuda cu 45 selecții pentru selecționata Moldovei, fiind aproape de a semna cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, potrivit iamsport.ro.

Ovidiu Popescu, în tricoul celor de la „U” Cluj, după 8 ani la FCSB

Ovidiu Popescu și-a încheiat triumfător parcursul cu formația patronată de Gigi Becali, echipa FCSB reușind să cucerească titlul de campioană a României la fotbal, după 9 ani de pauză. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani va juca în tricoul celor de la Universitatea Cluj, după ce și-a încheiat contractul cu cei de la FCSB.

Se pare că mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon, hotărând să semneze cu „U” Cluj, formație care i-a oferit un salariu de 12.000 de euro pe lună, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI MM Stoica, despre implicarea directă a lui Gigi Becali la echipă: „De regulă, sună la pauză”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel