Superliga Romaniei Neluțu Varga confirmă: Cristi Balaj, înapoi la CFR Cluj

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj a confirmat începutul unei noi colaborări cu fostul arbitru român, Cristi Balaj, care părăsea echipa ardeleană după înfrângerea din Cupa României, în luna aprilie.



Balaj revine la CFR Cluj: „E noul președinte”

La începutul lunii aprilie, Cristi Balaj făcea anunţul demisiei la doar câteva ore după ce şi antrenorul Adrian Mutu lua aceeaşi decizie, ambele despărțiri fiind cauzate de înfrângerea dureroasă a CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

„Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. 

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, scria la acea vreme Cristian Balaj, pe Facebook.

Președintele CFR Cluj, Ioan Varga, a confirmat revenirea fostului mare arbitru român: „Balaj e noul președinte. Coman nu mai e luat în calcul”, a transmis finanțatorul CFR Cluj, pentru iAMsport.ro.

Așadar, se pare că Cristi Balaj va ocupa din nou funcția de președinte la CFR Cluj. De multe ori vehiculat ca fiind o variantă pentru ocuparea acestui post, Dani Coman, fost președinte al celor de la FC Hermannstadt, a semnat deja cu FC Argeș.

Funcția de președinte la FC Argeș, preluată de Dani Coman

Daniel Coman s-a despărțit de clubul de fotbal FC Hermannstadt la începutul lunii aprilie, fiind liber de contract. Acesta a fost vehiculat în repetate rânduri în contextul preluării funcției de președinte la FC Argeș, dar și la Rapid București sau CFR Cluj.

Se pare că oficialii piteșteni se bucură de eliberarea poziției de președinte a Consiliului Director, astfel ajungând la un acord comun în ceea ce privește cooptarea lui Daniel Coman la club.

„Domnul Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al clubului FC Argeș, și-a prezentat demisia din această funcție, a anunțat astăzi într-o conferință de presă primarul municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea.

Luând act de această decizie, edilul a propus modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești, respectiv cooptarea domnului Dănuț Dumitru Coman în Consiliul Director al clubului ca reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în asocierea echipei de fotbal fanion a județului Argeș.

Ședința consiliului local va avea loc în această după amiază, de la ora 15:00. Vom reveni cu alte detalii în funcție de evoluția situației. Vă mulțumim!”, a fost comunicatul publicat de argesfc.ro

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel