Fotbal Neluțu Varga nu mai discută cu Gigi Becali despre transferuri. „Și-a luat-o în cap!”

Data publicării:

S-au înregistrat din nou contre între cei doi patroni ai cluburilor de fotbal. Ioan Varga a explicat ce face, de fapt, Gigi Becali, prin declarațiile sale.

 



Ajunge Otele la FCSB? Ce zice Varga

Neluțu Varga i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului și-a manifestat public interesul, din nou, pentru Philip Otele, jucătorul nigerian de la CFR Cluj.

Jucătorul de 24 de ani se află pe lista lui Gigi Becali în această vară, doar că succesul echipei FCSB din Gruia, de duminică seară, l-a făcut pe patronul roș-albaștrilor să oscileze în ceea ce privește potențiala sumă pe care ar oferi-o celor de la CFR.

Inițial, Gigi Becali ar fi fost dispus să ofere un milion de euro pentru Otele, dar în urma victoriei din Gruia, Becali a declarat că oferă numai 600.000 de euro, dar a mai menționat și suma de 800.000 pentru nigerian.

Ioan Varga a comentat afirmațiile patronului de la FCSB și a declarat că nu ia în calcul ca CFR Cluj să tranfere jucători la formația lui Becali. Patronul clujenilor susține că a glumit, în trecut, cu Becali, cel din urmă nedispuzând de sumele necesare achiziționării de jucători de la clubul pe care-l conduce:

„Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el și văd că și-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. - FCSB)”, a declarat Neluțu Varga, pentru as.ro

Philip Otele a jucat 39 de meciuri în acest sezon la CFR Cluj, reușind să înscrie de 13 ori.

Becali a spus că îl dorește pe Otele, în mai multe rânduri

Patronul FCSB anunță, după fiecare meci al FCSB, că dorește să realizeze mai multe transferuri importante pentru echipă, printre jucătorii nominalizați fiind și Philip Otele de la CFR Cluj. Becali vrea ca formația celor de la FCSB să ajungă în grupele Ligii Campionilor după câștigarea campionatului, fiind dispus să scoată mulți bani din buzunar, pentru a-și consolida echipa.

După partida de duminică seară, în care a obținut victoria în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, Gigi Becali a reiterat dorința de a-l transfera pe nigerianul Philip Otele, la FCSB: „Cu cinci milioane... îl iei pe Otele cu 800.000, că ți-l dă!”

Doar 6 milioane de euro pentru Otele, un preț „de prietenie”

La declarațiile lui Becali a răspuns, de asemenea, în mai multe rânduri, și patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga. Acesta a susținut că nu a fost surprins de interesul lui Becali pentru jucătorul său, propunându-i, totodată, un preț pentru transferul lui Otele.

„Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară, la tine la emisiune. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia!”, a declarat Varga.

Mai mult decât atât, Neluțu Varga a spus că oferta sa reprezintă cea mai mică sumă pe care o poate cere pentru Philip Otele: „Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali! Pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc...Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare!”

„Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, declara, în urmă cu două săptămâni, Varga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel